Nyheter

Get-kunder mister kanaler

Discovery har brutt forhandlingene om en ny distribusjonsavtale, ifølge Telia. Dermed mister over én million nordmenn flere kanaler.

Forhandlingene hadde opprinnelig frist til midnatt tirsdag kveld, men ble deretter forlenget til klokken 8:00 tirsdag morgen.

Like før fristen gikk ut, kunngjorde Telia at forhandlingene er brutt.

Get har tilbudt amerikanske Discovery en kortsiktig avtale basert på eksisterende vilkår, slik at kundene ikke mister TV-kanaler før en langsiktig avtale er på plass. Dette ønsket ikke Discovery å være med på. Dermed mister Gets kunder muligheten til å se Discovery sine kanaler fra og med i dag, skriver Telia i en pressemelding.

– Til alle våre kunder vil jeg si beklager. Dette er ikke en løsning vi har ønsket. Vi har jobbet hardt med å la våre seere ha tilgang på sine vante kanaler mens vi forhandler, men dessverre har ikke Discovery ønsket dette. Vårt mål har hele tiden vært å gi kundene fortsatt valgfrihet til en overkommelig pris. Derfor synes vi ikke det er rettferdig at Discovery ønsker å tvinge våre kunder til å betale for kanaler de ikke ønsker, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge som Get er en del av.

– Vi ønsker fortsatt å finne en god løsning sammen med Discovery, slik at vi fortsetter å skape god kundeverdi også i tiden fremover til glede for alle parter. Vår dør står fortsatt åpen og vi setter oss ned når som helst for å forhandle videre, avslutter Kaalen i samme pressemelding.

Mer fra Dagsavisen