Nyheter

«Folk i Stjernen»: Merete Andersen

55-åringen har hatt flere frivillige verv i klubben, og de siste 15 årene har hun blant annet laget mat til a-laget på kampdager og til elevene ved Wang Toppidrett.

Av: Geir Karlsen/Stjernen Hockey

Merete Andersen (55) ble tidlig bitt av hockeybasillen. Hun ble med sin far på kamp allerede da hun var 10 år gammel, og har siden vært en ihuga supporter av Stjernen Hockey.

Hun har også hatt flere frivillige verv i klubben, blant annet ved å servere publikum i kafeteriaen. De siste 15 årene har hun laget mat til A-laget på kampdager og til elevene ved Wang Toppidrett.

Les også: Stjernen markerer 60 år med 60 gamle og nye helter (Demokraten+)

Sitt beste minne i Stjernen var når U20, U18 og U16 alle vant «bøtta» i samme sesong – hvor Philip Hansen ble Norgesmester for både U20 og U18 på samme kveld. Foreldre og publikum hadde dagen før bakt kaker, Merete og flere hadde laget mat i Stjernehallen fra klokka 4 på morgenen. Ved spillernes ankomst tilbake fra Stavanger, hadde alle samlet seg utenfor med både flagg og heiarop for å ønske de nybakte mesterne velkommen.

Merete er ellers hjemmeværende og nyter dagene med barnebarn, familie og gode venner. Stjernen har betydd mye for Merete. Hun traff ektemannen Erik på tribuneplass, og har siden vært lykkelig gift i 35 år. Både hun og Erik har hatt forskjellige frivillige verv i klubben og sønnene har gått gradene i klubben fra hockeyskolen og oppover. Gjennom vinteren er Stjernehallen som et andre hjem.

Artikkelen er først publisert på Stjernens egne nettsider, og gjengitt med tillatelse fra Stjernen Hockey.

Flere «Folk i Stjernen»: