Nyheter

Barnas store helg

I helgen får alle familier i Fredrikstad og omegn fem fenomenale tilbud: Winter Classic på Vollane - Barneteater - Barnas isdag - Håndballfest på Kongsten og ’Stinn brakke’ i Stjernehallen.

Lørdag starter festen med Winter Classic på naturis på dammene mellom vollane. Programmet pågår i flere timer med underholdning, utendørs ishockeykamp og mye annet. I tillegg til egen skøyting for store og små.

Lørdag er det to flotte premiere-forestillinger med Fredrikstad Ungane barneteater som fremfører musikk- og teaterstykket «Løven, Heksa og klesskapet».

Søndagens idrettsfest

Søndag fortsetter helgens kultur- og idrettsfest for alle med: Barnas is- og skøytedag på Rolvsøy skøytepark. Her blir det også en rekke nye og spennende egenaktiviteter for alle barn, pluss underholding og ulike oppvisninger. I tillegg til gratis pølser så lenge lageret varer!

Søndag ettermiddag spiller FBK-jentene sin andre hjemmekamp på rad i Kongstenhallen. Forrige søndag ble det et vakkert målfest med brakseier over Gjerpen fra Skien. Nå venter bunnlaget Skrim fra Kongsberg. Ny fest er bestilt. Selv om storscorer Thale Rushfeldt Deila er skadet resten av sesongen, kan ikke byens yndlinger tape denne kampen. Det er bare å glede seg.

Gratiskamp

En time senere starter gratis-kampen i Stjernehallen. Det blir garantert «stinn brakke» - med minst 1500 tilskuere, kanskje flere. Lillehammer er laget som Stjernen bare må slå. Nå når det både er økonomisk og spillemessig krise - er fulle hus hva som kan redde Stjernen.

Været i helgen er slik det bør og skal være en normal januar. Lett snøvær og stabile minusgrader, litt under null. Om alle de fem fine tilbudene ikke frister, så ligger også skiløypene klare på Veum - med stor gratis parkeringsplass på Brønnerødskogen. God Helg!

Mer fra Dagsavisen