Nyheter

Populær julegrantenning

Tusener av publikummere trosset regnet denne første søndagen i advent og overvar årets julegrantenning i Gamlebyen.

Alexander Hermansen ledet Julegrantenningen i gamlebyen, her instruerer han sine medhjelpere som er hentet fra Nissenatt på Isegran.

Alexander Hermansen ledet julegrantenningen for åttende året på rad. På scenen hadde Hermansen med seg nissebarn fra den velkjente forestillingen Nissenatt på Isegran.

Takket alle

Hermansen takket alle som hadde møtt frem og lovet at de skulle holde høyt tempo gjennom hele julegrantenningen slik at de fremmøtte ikke skulle bli stående så lenge i regnet og fryse.

Hermansen åpnet kvelden med «så går vi rundt om en enebærbusk» og fulgte så tett på med «Glade Jul» til publikums store begeistring som svarte med allsang. Sammen skapte de en fantastisk julestemning på torget.

Publikumet talte ned til selve julegrantenningen og lyset kom på som bestilt og til stor jubel for de fremmøtte som umiddelbart begynte å rope på julenissen. Gamlebynissen kom på scenen og var med å sang «På låven sitter Julenissen» før Gamlebynissen med sine hjelpere delte ut godteposer til barna.

Det er lett å forstå at mange har julegrantenningen i Gamlebyen som en flott juletradisjon. Gamlebyen er rett og slett fantastisk vakker og stemningsfull når den er ikledd all sin julepynt, glitter og stas.