Nyheter

Fra økonomidirektør til munk

Den 18. oktober får Fredrikstad besøk av en svenske som har valgt en ganske annerledes vei her i livet. Da gjester foreleseren Björn Natthiko Lindeblad Litteraturhuset for å prate om blant annet etikk, integritet, og stresshåndtering.

Bak arrangementet står Fredrikstad-bedriften Competencia og daglig leder Øyvind Johannessen.

Buddhistisk munk

- Det er virkelig en stor foredragsholder som kommer til byen- og Norge for første gang. I Sverige er han viden kjent og ekstremt høyt ansett, sier Johannessen. 
- Historien hans er ganske unik. Han kom til et punkt i livet hvor han fikk nok og sa opp jobben som økonomidirektør. Deretter ga han bort alt han eide og hadde, og levde som buddhistisk munk i 17 år.

Fred og motivasjon

- Foredragene han holder om sjelefred, moral, og inspirasjon, er godt krydret med humor. I løpet av kvelden forteller han om viktigheten av å lytte til sitt indre kompass i beslutningsøyeblikk, samt hvordan vi mennesker kan håndtere stress.

- Vi synes dette er viktig tematikk i et samfunn preget av økende stress og utbrenthet, og har derfor gjort billettene så rimelige som overhode mulig, avslutter Johannessen.

Nyeste fra Dagsavisen.no: