Nyheter

Slottsbryllup for Pilotfrue

Denne helgen giftet bloggeren Julianne “Pilotfrue” Nygård (25) seg med sin Ulrik, sterkt inspirert av juleklassikeren “Tre nøtter til Askepott”.

- Jeg har egentlig ikke landet enda. Det har vært en drømmehelg, strålte nygifte Nygård.

Drøyt hundre gjester hadde de påspandert en hel helg på Thorskog slott (som ligger mellom Gøteborg og Trollhättan i Sverige), for å være vitne til at Julianne fikk sin pilotmann Ulrik Nygård (35).

Et bryllup som sto i eventyrets tegn.

- Jeg har drømt siden jeg var liten om å ha et bryllup med “Tre nøtter til Askepott” som tema. De fleste trodde nok ikke at jeg skulle gjennomføre det etter at jeg ble voksen, men sånn ble det. Jeg har alltid likt det eventyrlige, som er så romantisk. Også ville jeg gjøre bryllupet vårt til noe spesielt, noe alle husket.

Fredag var det jegerfest, med buffet og underholdning med blant annet trekkspill. Lørdag sto det store bryllupet. Begge dagene hadde brudeparet antrekk i samme stil og fra samme tidsepoke som filmen de var inspirert av, inkludert tights på brudgommen.

- Det måtte litt overtalelse til i begynnelsen, men etterhvert likte også Ulrik ideen. Og han syntes også selv han var fin i helgen.

I april i fjor, på Juliannes bursdag, gikk kjæresten ned på kne og fridde. Siden har mye av tiden gått med til bryllupsplanlegging.

- Mange av detaljene har vært på plass siden jeg var liten, men det var mye som skulle planlegges likevel. Så mye at jeg nå ikke vet hva jeg skal bruke tiden på videre, lo den ferske bruden.

I dag går turen til Phuket i Thailand, standsmessig på 1. klasse, der de skal nyte hvetebrødsdagene de neste to ukene. Men pilotfruen er en planlegger, og vet alltid hva som er neste post på programmet.

- Nå har jeg sluttet med p-pillen, så nå er vi klare for barn. Helst i morgen.

Mer fra Dagsavisen