«Politikere og byråkrater har ikke fulgt med i timen når det gjelder bompenger»

DEBATT: I hvilket land må folk betale mer for å kjøre bil enn i Norge?

Steinar Kleiven
Kråkerøy

Det er håpløst å ikke kommentere Arne Strands påstander om at bompenge-opprøret er meningsløst.

LES ARNE STRANDS KOMMENTAR HER: Bompenger har skapt panikk 

Arne Strand,kan det være slik at politikere og byråkrater som har satt i system (å rane) vanlige lønnstagere via bompenger, ikke har fulgt med i timen? Eller at de rett og slett ikke bryr seg om hva mennesker med vanlig inntekt mener?

Du skriver videre at et valg er for viktig til at et bompenge-opprør skal ta over fokus. Strand, det er nettopp ved valg vanlige mennesker kan si sin mening om hva de synes om politikernes agenda.

Videre skriver du at folk må venne seg til at de må betale for å kjøre bil? Strand, er det noe land du kan nevne, hvor folk må betale mere for å kjøre bil, enn i verdens rikeste land Norge? ….og som nå skal de betale enda mere.

LES: «Hvorfor skal en nasjon som ikke produserer biler prøve å bli best i EU på introduksjon av elbiler?»

Strand, jeg antar at med din inntekt, så spiller det antageligvis ingen større rolle for din privatøkonomi om bompengene dobler eller firedobler seg, men for folk med vanlige inntekter blir det en usosial skatt som merkes i lommeboka.

Så når du, fra ditt ståsted, kaller opprøret mot bompenger meningsløst - synes jeg du virker arrogant overfor de menneskene som protesterer mot norges mest usosiale skatt.

HAR DU FÅTT MED DEG DISSE?: «Flytt bommen ved Kvernhuset skole!» og «Betale bompenger for å kjøre på en vei de ikke vil vi skal kjøre på med personbil?»