«Ingen innbyggere eller brukere er tjent med at innbyggerens penger skal gå til private aktører»

Vi mener privatisering og konkurranseutsetting av kommunale tjenester er en usosial politikk, skriver Wenche Wroldsen, Hvaler Arbeiderparti.

Wenche Wroldsen
Listekandidat Hvaler Arbeiderparti

 

Hvaler Arbeiderparti opplever i disse dager en behagelig medvind. Og det er bra! Hvorfor skal innbyggere og brukere stemme på Hvaler Arbeiderparti? Vi vet at alle her ute på Hvaler er det mange godt voksne innbyggere og brukere. Jeg vet at de alle sammen ønsker trygge og gode velferdstjenester.

LES OGSÅ: – Eivind er en god ordfører, det har jeg lyst til å si (Demokraten+)

Her er det forskjeller på Hvaler Arbeiderparti og borgerlig side . Og hvem er borgerlig side? Hvaler Styrbord, Høyre og Frp.

Vi mener det å privatisere /konkurranseutsetting av disse kommunal tjenestene er en usosial politikk som svekker felleskapets evne til å løse viktige fellesoppgaver.

Vi vil at felleskapets penger skal gå til helse, skole og eldreomsorg – ikke til ulikheter i tjenestetilbudet og utbytte til private.

Dette er bare en viktig sak for oss i Hvaler Arbeiderparti – og her mener borgerlig side noe annet – derfor mener vi det er viktig å stemme på Hvaler Hvaler Arbeiderparti.

Ingen innbyggere eller brukere er tjent med at innbyggerens penger skal gå til private aktører, selv ikke i Hvaler kommune.

MENINGER: «Hva ønsker fagforbundet Hvaler for sine medlemmer?»