«Frp i posisjon er garantisten for at bomringen i Fredrikstad stoppes»

Dette er din siste sjanse til å stoppe bomringen, skriver Ole Johan Lakselv.

Ole Johan Lakselv
5. kandidat, Fredrikstad Frp

 

Noen hevder at Fremskrittspartiet (Frp), Pensjonistpartiet (PP) og Rødt må få flertall sammen for å stoppe bomringen, og dette er jo selvfølgelig ikke tilfelle. Dersom valgresultatet 9. september viser at dagens opposisjonspartier får flertall og mulighet til å overta styringen i Fredrikstad, da må disse partiene igjennom en viktig prosess som heter forhandlinger, det skylder de velgerne.

Les også: Frp stiller bompengekrav til Høyre

I en slik situasjon vil det være umulig for en eventuell borgerlig konstellasjon å komme utenom Fremskrittspartiet. Vi skal selvfølgelig være konstruktive, og vi må nok gi og ta litt i slike forhandlinger, men Frp vil i en slik situasjon aldri gå med på at byen mures inne med en bomring som et stadig økende flertall ikke ønsker seg. Derfor er faktisk Frp det eneste partiet du kan stemme på om du vil stoppe bomringen.

Bomringen kommer som følge av lokale vedtak, og er ikke noe Fremskrittspartiet i regjering kan stoppe all den tid Stortinget gir etter for lokalpolitikerne sine ønsker.

Bomringen kan altså kun stoppes ved nye vedtak lokalt, og det skjer ikke uten et sterkt Frp i Fredrikstad.

Hvor Jon-Ivar Nygård og posisjonen står det vet vi jo, og det er heller ingen hemmelighet at Høyre, Venstre og KrF også er tilhengere av bomringen. Garantisten for at bomringen stoppes er altså Frp, og det gir vi oss aldri på i eventuelle forhandlinger.

Du kan ikke stemme på AP, H eller noen av de andre, for deretter å forvente og få Frp politikk!

Så valget er faktisk ganske enkelt! Alle som ønsker seg et Fredrikstad uten bomring må gå til stemmeurnene og gi sin stemme til Fremskrittspartiet! Det er faktisk din siste sjanse til å stoppe bomringen.

Meninger: 
«Bomringen i nedre Glomma avgjøres nå»
«Bomringen medfører at tidligere kommuner som Onsøy, Kråkerøy, Borge og Rolvsøy `leveres tilbake`»

Leder: 
Bomfast ordfører Jon-Ivar Nygård