Med kvelertak og kniv mot halsen skal Fredrikstad-mann ha truet kjæresten på livet

Mann i 50-årene må i retten i desember, tiltalt for vold og trusler.

Det var i april i fjor at den tiltalte mannen skal ha utsatt kjæresten sin for vold og samtidig kommet med en trussel som påtalemyndigheten mener var egnet til å framkalle frykt hos kvinnen.

Les også: Fredrikstad-mann skal ha avlyttet ekskona og barna

Den aktuelle natten på en adresse i Fredrikstad, skal mannen ha slått kvinnen i ansiktet, dyttet henne og flere ganger tatt kraftig kvelertak om halsen hennes.

Han skal også ha sagt til kjæresten at han skulle drepe henne, at hun fortjente å dø og samtidig holdt kvelertak samt en kniv mot halsen hennes mens han skal ha sagt: «Hvis du ringer, er det det siste du gjør», eller liknende.

Les også: – Krevde tusenlapper fra mann for ikke å sende penisbilde til kona

I tillegg er mannen tiltalt for senere å ha lagt igjen tale- og tekstmeldinger til kvinnen i en periode han var ilagt kontaktforbud overfor henne.

Saken går for Fredrikstad tingrett i desember. Mannens forsvarer, advokat Vigdis Brandstorp er foreløpig ikke kjent med hvordan klienten stiller seg til anklagene.

Les også: Nå bor fire personer på krisesenteret: – I morgen er det kanskje 15 (+)

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Demokraten og alle Dagsavisens utgaver, se våre abonnementstilbud her.