Kultur

— Så langt utenfor min komfortsone som mulig

Forrige utgave av «Skal vi danse» var det Stian Thorbjørnsen som prøvde å sette Fredrikstad på kartet. Denne sesongen skal Petter «Katastrofe» Kristiansen prøve å gjøre det bedre.

— Det er ekstremt gøy å kunne være her. Masse folk og generelt bra. Jeg storkoset meg, sier han til Demokraten rett etter at TV-kameraene var blitt skrudd av.

Superkjemi

Han startet godt og fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne - det tar han med seg videre når han skal kjempe om videre avansement.

— Dette er så langt utenfor min komfortsone som mulig, smiler han mellom folkehavet på dansegulvet.

Og legger til:

— Det er så gøy at det er så mange deltagere som driver med så mye forskjellige og har sine egne historier å fortelle, sier han ydmykt.

— Jeg har superkjemi med hele gjengen, sier han om deltagerne som er med i tidenes 12. utgave av «Skal vi danse».

— Blir tungt

For å kunne være med i serien, og slik som «Katastrofe» viste idag, så kreves det mye trening. Hvor mye er det som egentlig kreves? Svaret han hovedpersonen selv.

— Det krever ihvertfall tre-fire timer med trening hver bidige dag, forteller han videre.

Selvom det ikke gikk så bra så er han innstilt på å gjøre det bedre. Han fikk av flere av dommerne punkter å jobbe med videre, og panelet var ikke helt fornøyd med Katastrofes innsats.

— Jeg må bare glemme det og satse på at jeg kan gjøre det bedre neste gang. Det blir tungt, det er jeg klar over, erkjenner Fredrikstad-gutten Kristiansen.

— Gøy

Petter «Katastrofe» er mest kjent for sitt musikktalent. Selvom deltagelsen i «Skal vi danse» krever tid, biter han tenna sammen.

— Jeg har siden oppstarten i dette programmet opptrådt elleve ganger, så det tar tid. Det har vært fulle uker, men som sagt helt vanvittig gøy, sier han.

Fredrkstad-mannen opptrådte med dansesjangeren «Cha Cha CHa» og sangen Girls med Marcus & Martinus. Hans partner er tidligere konkurransedanser Marianne Sandaker.

Mer fra Dagsavisen