Kultur

«Katastrofe» etter sin opptreden: — Det var bedre enn sist, så jeg er fornøyd

(NYDALEN, OSLO) Han slet med å få de positive tilbakemeldingene etter første runde i Skal vi danse. Petter «Katastrofe» Kristiansen hevet nivået sitt betraktelig denne lørdagen og går videre til neste runde.

— Dette var et løft fra forrige gang og «what doesn't kill you makes you stronger», skrøt dommer Trine Dehli Cleve av Fredrikstad-artisten.

Han opptrådte med sin faste partner Marianne Sandaker og med sangen Little Green Bag av George Baker Selction.

— Dette er et langt steg videre fra forrige gang, men du må få enda litt mer kraft i overkroppen, fortsatte dommer-Cleve av Kristiansen etter danseopptredenen.

Fornøyd 

Han høstet også skryt fra flere i dommerpanelet, men også noen forbedringspunkter. Egor Filipenko la ingenting i mellom i sin tilbakemelding.

— Hold den progresjonen du har hatt nå i den retningen, så blir det bra. Likevel så må det trenes mer slik at hele kroppen kommer med, sa Filipenko til Fredrikstad-mannen.

Petter «Katastrofe» Kristiansen takket for tilbakemeldingene og avslørte av den forrige uken ikke har vært den beste han kan huske.

— Det har vært en rar uke, der spesielt tirsdagen var helt katastrofalt. Jeg fikk ikke til noe, men lysten på en bunnplassering har ikke vært der og jeg har kjempet meg igjennom det, sier «Katastrofe».

— Det var bedre enn sist, så det er jeg fornøyd med, smiler han.

Takker for støtten

Smilet var på plass da TV-kameraene slo seg av og Fredrikstad-artisten kunne juble av glede.

— Det å vente på resultatet på slutten der er kanskje noe av det «jævligste» jeg har vært med på, sier han til Demokraten.

Før de siste seerstemmene var talt opp lå Petter Kristiansen og hans partner Marianne Sandaker helt sist med 39 dommerpoeng. Tankene gikk rundt i hodet på han.

— Jeg hadde tenkt til å luke unna bunnplassering i dag, men når det først skjer mot slutten der, så er det klart man blir usikker. Man føler at det kanskje er over, erkjenner han.

Han takker alle som støttet han ikveld.

— Tusen hjertelig takk til alle som stemte på meg ikveld, avslutter han.

Mer fra Dagsavisen