Kultur

CC Cowboys feirer turnéstart med singeslipp

Magnus Grønneberg synger om forventninger, sommer og glede på sommerlåta «Lykken er å ha noe å se frem til» som slippes 18. juni. Samme dag dundrer bandet løs på sin sommerturné.

CC Cowboys slipper ny singel allerede 18. juni.

Beskjeden er klar og tydelig i tittelen «Lykken er å ha noe å se frem til». Dette er en låt om forventninger og viktigheten av å holde fast idet som ofte er halve gleden, om ikke mer. Det skriver bandet i en pressemelding.

– Det er ideen om at man ikke blåser av alt kruttet i ett smell, men holder fast ved nedtellingen mot noe som skal komme eller skje. Det er kanskje noe vi har lært oss til fra vi var barn og som fortsatt holder oss på tå hev og flytende, sier bandet selv om låta.

Det er ikke lenge siden vi sist hørte fra gjengen i CC Cowboys. I oktober i 2020 feiret de nemlig sine utrolige 30 år i norsk musikkbransje med albumet «Elsket for alltid». Slippkonserten ble streamet live fra Rockefeller på Dagsavisen Demokraten sin Facebook-side.

Med alt fra«Harry» til «Kom deg løs» har CC Cowboys skapt norsk musikkhistorie 1990. CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje, og spilleglede.

18. juni starter også deres sommerturné, på Hunsfest på Vennesla.

I kveld klokken 20.00 ser du CC Cowboys spille gjennom den nye plata si «Elsket for alltid» her på Facebook-siden vår.

Posted by Demokraten on Friday, October 2, 2020