Kultur

Vestbygdas egne talenter

Gaustadhallen var full da Vestbygda presenterte sin konsert "Thank You 4 the Musicals" søndag kveld. Flere soloartister opptrådte på scenen til fantastisk musikk fra korpset.

Det var Manstad Skolekorps og Onsö Musikforening, ledet av Trond Gundersen, som stod for den storslagne musikken denne kvelden.

Vestbygda Blanda Kor, ledet av Andrew Boyle, var også med på scenen og sang en del sanger, samt koret til soloartistenes opptredener. Konserten var en egensatsing av bygda selv, og kun artister fra området opptrådte på scenen.

Kjente musikaler

Det ble sunget sanger fra flere kjente musikaler, blant andre Chess, Grease og Mamma Mia.

Det var Morten Larsen, Renate Gjerløw Larsen, Cathrine Iversen og Marit Mossik som hadde æren av å være soloartister denne kvelden, og de fremførte mange kjente sanger med sine flotte stemmer.

Unge talenter

I forkant av konserten hadde det også blitt holdt en liten audition hvor unge talenter fikk muligheten til å vise seg frem. Av disse ble noen heldige plukket ut, og fikk lov til å fremføre en sang hver på konserten.

Manstad Skolekorps’ drilltropp stod for dansen, og hadde øvet inn flere livlige koreografier.

Sterkt initiativ

Det var Rino Rådahl som tok initiativet til å sette opp en slik storsatsing, og på dette fikk han med seg bl.a. Morten Larsen. Alle har jobbet iherdig med prosjektet det siste halvåret, og det kunne sees på resultatet.

Mer fra Dagsavisen