Klovner klare for Isegran

Oslo-bandet kommer til Idyll 2020.

Idyllfesteivalen slipper i dag sin andre artist for neste års festival, og bekrefter linja de satte med bookingen av CC Cowboys: De skal være en festival å regne med framover.

– Med CC Cowboys og Klovner i Kamp er vi godt i gang med allsang, kos og fest. Mandagens slipp ga oss et enormt billettsalg, og vi kan allerede tirsdags kveld telle 1.600 billetter solgt. Vi ser at vi har truffet en ny nerve med å benytte Isegran som arena, og nå virker det som om alle skal være med på festen. Det var nok mange som ikke fikk kjøpt billett i år fordi det ble utsolgt – dette ser vi utslaget på nå, sier festivalsjef Terje Olsen i en pressemelding.

Les også: Tommy Tokyo: – Kunne spart meg hele greia (Demokraten+)

Klovner ble konger OverOslo

Han varsler om at Super Early Bird-billettene (tidlig billig billetter i begrenset antall) nærmer seg grensen.

Dagsavisens anmelder ga Klovner en sekser etter OverOslo-konserten forrige helg:

"Dansken, Allis og Finger’n i Klovner hadde ikke spart på noe, og de sparte heller ikke seg selv der de trillet ut lyse partyhits og mørk materie om hverandre. De siste, med låta «Nattens sønner» som et tidlig høydepunkt, gikk muligens det feststemte publikummet hus forbi, men da de manet til allsang med «Oslo» var det ikke nødvendig å be to ganger. Klovner i Kamp-trioen «ankom» OverOslo i en tidsmaskin lik en professor Drøvel, og hadde ingen problemer med å bli hørt med oppfordringen:

«Til alle dere som er født her,

og alle dere som er på besøk her.

Er det mulig å få høre noe trøkk her.

La meg høre alle sammen si Oslo».

Trioen selv levde opp til linja om å synge som om det er det siste du gjør, og «Oslo» ble det, med et publikum som til de grader følte seg hjemme.

Les hele anmeldelsen her.

En natt ble til mange år

Klovner i kamp ble startet av Alis og Dr S i 1994, og består i dag av Alis, Fingern og Dansken. Også kjent som Aslak, Thomas og Esben.

Bandet ble lagt på is i 2006, men i årene som fulgte fortsatte musikken å spre seg til nye generasjoner av fans. I 2013 skulle klovnene spille en «one night only» på Sentrum Scene, men billettene gikk så kjapt at det måtte settes opp to ekstra konserter.

Etter en utsolgt æresrunde med konserter over hele landet har vennskapet blusset opp igjen og klovnene hevder at nå kan alt skje. Også kloning av mennesker. De siste årene har klovner spilt et utvalgt knippe konserter over det ganske land, og overalt hvor klovnene kommer er det fulle hus, fulle mennesker og overflod av kjærlighet.

Les også: CC Cowboys spiller på Idyll 2020

Følg Demokraten på Faceboook!