Isah & Dutty Dior til Idyll 2020

Isah & Dutty Dior har tatt Norge med storm, og fått sine låter på hjernen til «hele» Norge.

Isah & Dutty Dior har de siste årene fått samarbeide med de store navnene innen sin sjanger. Sammen har de lagd hitsingelen «HALLO» som har over 16 millioner streams, og nyligste «Mascot & Dior (Remix)».

I februar ble det kjent at Isah skulle gjeste Karpe på nyutgivelsen «SAS PLUS / SAS PUSSY», i tillegg gjestet han Karpe på Norge og Europa-turné.

LES OGSÅ: Svensk superstjerne til Idyll

Utsolgte konserter

Dutty Dior, som nylig utga albumet «BHD», har gjestet Unge Ferraris låt Edward Saksehånd og han har hatt flere gjesteopptredener med Ferrari, nyligst i sommer med Unge Ferrari & Arif under Stavern. Isah hadde 8. november to konserter i Oslo der begge konsertene ble utsolgt på rekordtid.

– Det er med stolthet at vi slipper Isah & Dutty Dior. Isah & Dutty Dior på Idyll neste år er noe vi vet mange kommer til å glede seg til. De har store planer og har mange overraskelser på lur, sier Idyll-ledelsen i en pressemelding.

– Låtene «HALLO» og remixen «Mascot & Dior (Remix)» er bare noen av de mange hits som vi vil høre på Idyllfestivalen 2020, legger de til.

Andre bekreftede artister til Idyllfestivalen 2020 er Zara Larsson, CC Cowboys, Klovner I Kamp og Kamelen.

LES OGSÅ: Undergrunnsrapens bestegutt til Idyll 2020