Hvor i all Fredrikstad?

Vi byr på enda en utfordring, og denne gangen er vi spente på om dere kjenner dere igjen. Har du riktig svar på hvor fotografen har vært, kan du bli den heldige vinneren.

Få de beste historiene og de sterkeste meningene rett i innboksen med nyhetsbrev fra Demokraten!

Vår fotograf har tatt seg noen turer ut i høstværet og knipset bilder rundt omkring. Hver torsdag presenterer vi et bilde der du kan gjette hvor fotografen har stått da han tok det.

Bildene er ikke manipulerte, men det er brukt ulike objektiver slik at det ikke alltid er helt enkelt å kjenne seg igjen. 

Den som i løpet av uka kommer med den mest presise beskrivelsen av hvor fotografen har stått, vinner et gavekort fra Paa Brygga. Denne uken kan du vinne en stor pizza.

Denne er en liten nøtt, men er du lokalkjent vil du nok klare å kjenne igjen dette landskapet også.
Foto: Finn Rune Christiansen
Ser du hvor dette er? Og nøyaktig hvor har fotografen stått da han knipset dette bildet? Foto: Finn Rune Christiansen

Slik deltar du

Kjenner du deg igjen? Send oss svaret ditt i en e-post til demokraten@demokraten.no og merk den med «Hvor i all Fredrikstad» i emnefeltet. Vinneren og løsningen presenteres neste torsdag, og da byr det seg også en ny sjanse til å være med å gjette seg fram til et nytt sted. 

Forrige vinnersvar: I rundkjøringa på Kråkerøy 

Ser du hvor fotografen har stått da han knipset dette bildet? Send oss svaret ditt på e-post, så vinner du kanskje et gavekort fra Paa Brygga.
Foto: Finn Rune Christiansen Denne var visst litt mer krevende, og mange prøvde seg. De fleste så at det var på Kråkerøy, men klarte ikke å være helt presise på hvor fotografen sto.

Dan André Syversen tok den derimot etter noe grubling: 

«I ukens bilde er fotografert ved rundkjøringen på Kråkerøy ved Værstebrua. Bildet er tatt mot Jens Wilhelmsens gate/mot Bjølstadtunellen.

Forrige ukes bilde fotografert på Gressvik tok vi ganske kjapt, men denne måtte vi jobbe litt med. Det var Rådhuset som til slutt ga oss hintet om at dette måtte være på Kråkerøy. Fiffig bruk av objektiver fra fotografen gjorde dette til en utfordring. Det liker vi!»

 Gratulerer, Dan André! Du har vunnet et gavekort på lunsj for to.