– Hvor er du, mannen til Mette?

I femten år har det ligget en giftering i en safe, i Demokraten sine lokaler.

Har du 32 års bryllupsdag 16. desember? Og heter kona di Mette?

Da kan det hende at vi har gifteringen din.

– Det er ikke mye informasjon vi har om ringen. Vi fant den i en gammel safe her inne. Den ble sikkert levert i resepsjonen her en gang i tiden, da vi hadde det, sier debattansvarlig og tidligere redaktør i Demokraten, Tomm Pentz Pedersen.

– Hvor ble ringen funnet?

– Det er 100 prosent sikkert at noen plukka den opp ute i Nygaardsgata eller i sentrum her, og har tatt den med seg til resepsjonen i avisa.

Les også: ... og i Drammen venter en gullring på mannen til Sol

Funnet i safe

Det var i våres at de ansatte i Demokraten gjorde en større oppussing i redaksjonslokalene. Da fant de den gamle safen fra resepsjonen stående på spiserommet, der den hadde blitt glemt i mange år.

Inne i safen fant de en giftering med påskriften «Mette 16-12-87».

– Den 20. mars la vi ut en etterlysning etter ringens eier på Facebooksidene våre. Innlegget skapte engasjement, men ingen eiere meldte seg, sier journalist Hermund Lybeck Kjernli.

– Hvor lenge har Demokraten hatt ringen?

– Den har sikkert lagt der i ti-femten år. Det må den ha gjort. Fordi ingen meldte seg via Facebook har vi tenkt at kanskje det er noen utenfra som har mistet den. Hvor er du, mannen til Mette?, spør Tomm.

Vet du hvem som kan eie ringen, eller er det du som eier den? Ta kontakt med oss på e-post demokraten@demokraten.no, eller vår tips-telefon 800 81 999 og spør etter Tomm.

LES OGSÅ: Stiftet i 2019 – strøket fra budsjettet i 2020 (Demokraten+)