Her blir det trangt om p-plassen fram til sommeren

Besøkende til Fredrikstadmarka, FIF-huset og Skytterhuset oppfordres til å finne alternativ parkering de kommende månedene. Årsaken er vann- og avløpsarbeider ved Åsebråten.

– Fredrikstad kommune legger for tiden nye vann- og avløpsledninger på Åsebråten. Nå er vi kommet til krysset Åsebråten/Ilaveien. Det betyr at p-plassene ved barnehagen og Åsebråten barne- og ungdomspsykiatrisk klinikk ikke kan benyttes. Deres ansatte og besøkende henvises derfor til p-plassen ved FIF-huset/Skytterhuset, opplyser kommunen i en pressemelding.

Dette betyr at det blir begrenset kapasitet på denne p-plassen for besøkende til Fredrikstadmarka, FIF-huset og Skytterhuset.

– Vi oppfordrer derfor til å benytte andre parkeringsmuligheter ved Stjernehallen og brakkeriggen i Ilaveien, skriver kommunen videre.

Vann- og avløpsarbeidene og kabelarbeid fra ulike kabelaktører vil pågå frem til sommeren i dette området. 

Besøkende til Fredrikstadmarka, FIF-huset og Skytterhuset oppfordres til å benytte denne parkeringsplassen i Ilaveien, eller ved Stjernehallen, de kommende månedene.
Foto: Fredrikstad kommune

Besøkende til Fredrikstadmarka, FIF-huset og Skytterhuset oppfordres til å benytte denne parkeringsplassen langs Ilaveien, eller ved Stjernehallen, de kommende månedene. Foto: Fredrikstad kommune