Debatt

Lag månemagi med oss!

Ta med såpebobler, stemmen din, grytelokk eller annet som lager lyd.

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

Av: Stine, Katrine og Helene i Månebarnastyret

Månefestivalen er så mye bra, og en av tingene er at hun tar det unge publikumet på alvor. Det gjør Månefestivalen gjennom Månebarna. Månebarna er barnas festival under Månefestivalen.

Festivalen er 20 år og halvparten av de årene har det også vært et eget tilbud til barna. Vi er så ydmykt stolte over å ha gitt flere tusen barn en smak av festivalglede gjennom ti år. Det skal vi også gjøre i år!

Vi som driver Månebarna synes det er en glede å gi opplevelser til alle barn som kommer til Gamlebyen lørdag under festivalen. Vårt mål er å tilby kultur med kvalitet helt gratis for barn og deres foreldre. Dette får vi til fordi Månebarna er en av mange ting Månefestivalen gir tilbake til sine omgivelser.

Velkommen til Månebarna på kulturhuset i Gamlebyen og plenen utenfor kirken i Gamlebyen lørdag 30. juli kl. 11.00.

Her blir det underholdning fra Snuppa og Tuppa, trylling ved Hans Henrik Verpe og rockekonsert med Meg i Meg og kammeraten min. I tillegg blir det tatoveringsbod med festivalens helt egendesignet tatovering, du kan også få stjernestøv av glitter i ansiktet og på hendene dine. Vi vil også veldig gjerne ha deg med på Månebarna sin helt spesielle parade - med start kl. 14.30 på ferjeleiet og rute gjennom Gamlebyen. Ta med såpebobler, stemmen din, grytelokk eller annet som lager lyd. Paraden ender med teateroppsetningen Vintage Amore.

Kom og lag månemagi med oss!

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Mer fra: Debatt