Debatt

Nei til bomring rundt Fredrikstad

Leserinnlegg: Sommeren 2019 vil Fredrikstad få en bomring rundt seg. Arbeiderpartiet mener bilistene skal betale. Dette vil gå utover økonomien til familier med lav inntekt.

1.varamedlem, Fredrikstad Fremskrittspartiets Ungdom (FpU)
Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

Fremskrittspartiet er det eneste partiet som er motstanderen av bompenger. Vi mener at bompenger er en avgift som rammer de med lavest inntekt hardest. Godt lønnede politikere i Fredrikstad Bystyre fremmer politikk som rammer barnefamilier og gjør det vanskeligere for de med lavest inntekt. Samtidig som debatten rundt fattigdom i landet raser, så er posisjonen, med Arbeiderpartiet i spissen, med på å skape vanskeligere situasjoner for folk som allerede sliter økonomisk.

FrP sier nei til bomring rundt Fredrikstad og resten av Norge. Vi mener staten skal betale for infrastruktur. Norge er verdens rikeste land, og burde bruke mer penger på å sikre gode veier for alle landets innbyggere, også i Fredrikstad. Frp kjemper konstant imot bommer, og vi kommer ikke til å stoppe denne kampen med det første.

Daniel Tveit
1.varamedlem, Fredrikstad Fremskrittspartiets Ungdom (FpU)

Mer fra: Debatt