Demokraten

Fredrikstad slått på hjemmebane

Brann slo Fredrikstad 3-1 på Fredrikstad stadion i 1. divisjon lørdag.

Ole Didrik Blomberg ga gjestene ledelsen noen minutter før pause. Lagene gikk i garderoben på stillingen 0-1 etter første omgang.

Sivert Heltne Nilsen doblet ledelsen for bortelaget da han satte inn 2-0 noen minutter ut i andreomgangen. Olav Øby reduserte for Fredrikstad etter 80 minutter. Innbytter Isak Hjorteseth scoret for Brann to minutter på overtid, slik at resultattavla viste 3-1. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Da dommeren blåste av kampen, viste resultattavla 1-3.

Svenn Crone (Brann) og Riki Alba (Fredrikstad) fikk begge gult kort.