Demokraten

Demokratens Fotosommer: Her er finalistene

Hjelp oss med å plukke ut en vinner av Fotosommer’n.

Gjennom hele sommeren har leserne sendt oss sine bilder av lekende barn, flotte dyr, vakker natur og kjente og kjære steder i vårt lokalmiljø.

Noen fotografer har imponert oss med sine ferdigheter og komposisjon, andre har truffet oss med motiver som rører. Noen bilder formidler ro og harmoni, andre oser av energi og overskudd.

Hver uke har vi plukket ut to bilder som har gått videre til finalen, og nå ønsker vi din hjelp til å kåre en vinner av hovedpremien som er sponset av CEWE Japan Photo: fotoprodukter til en verdi av 4000 kroner.

Gå inn på Demokratens Facebook-side; der finner du alle finalistbildene. Gi et likerklikk eller et hjerte til det bildet du synes fortjener å vinne.

#DemokratensFotosommer: Hvilket bilde er din favoritt? I hele sommer har dere sendt oss flotte sommerbilder, og nå skal...

Posted by Demokraten on Tuesday, August 17, 2021

Har du ikke en Facebook-konto, kan du også sende oss en e-post til demokraten@demokraten.no og fortelle oss hvilket bilde som er din favoritt. Din stemme kan være den avgjørende, og på lørdag kåres vinneren.

Her er alle finalistene:

Hester på sommerbeite ved havna i Torsnes.
Rød Vannlilje i Stordammen
Liten jente i blomstrete kjole lukter på roser i Gamlebyen.
Mann treffer nesten vannskorpa etter hopp fra stupetårn.
Ukas andreplass: Hanne Johansen har foreviget Nora og Maria som nyter stranden i Solviken. Et herlig øyeblikksbilde fra varme sommerdager ved sjøen.
Ukas førsteplass: «Mathilde koser seg på Larkollen Camping», skriver Jeanet Eilertsen som har tatt dette herlige bildet. Et blinkskudd i høy kvalitet.
Ukas andreplass: Marie Rosén har sendt oss bildet: «Fotavtrykk på brygge». Uttrykksfullt formidlet over gleden av å kunne ta et bad på varme sommerdager. Også i ferskvann?
Ukas førsteplass: Mange barn elsker å fiske krabbe. Marianne Linde har fanget dette herlige motivet en varm sommerdag på Djupeklo. Det ble en skrekkblandet fryd å få tak i dette store eksemplaret av en strandkrabbe, vil vi tro.
Vilmer koser seg på stranda en deilig sommerdag ... så nært, med sand mellom tærne – ivrig opptatt av å flytte sand fra bøtte til lastebil (og tilbake igjen). Sommerlykke!
Lise Martinsens motiv kunne lett tatt hovedrollen i Tsjajkovskijs ballett «Svanesjøen». Eller gi inspirasjon til litt svaneyoga?
Gutt på sykkel og jente i hopp på BMX-bane.
To eldre damer sitter ved siden av hverandre og prater.


Mer fra Dagsavisen