Demokraten

Fotosommer’n: Her er den siste ukesvinneren - nå er det klart for finale!

Det går mot slutten av nok en sommer med Demokratens tradisjonsrike fotokonkurranse.

Frode Abbedissen gikk til topps i uke 32 med sitt bilde av hestene som er ute på sommerbeitet på Torsnes. Hestene ser nesten ut til å kommunisere med fotografen som må ha stått i vannet for å kapre øyeblikket. Det er en ro over dette motivet, men likevel får vi følelsen av harmonisk bevegelse og en stille nyfikenhet hos «modellene». Gratulerer, Frode, du har vunnet en middag for to på City Bar & Spiseri!

I år har vi gitt to premier hver uke, og også andreplassen går videre til finalen. Ukas andreplass går til Anne Stensvik med sitt bilde av en enslig, rød vannlilje i Stordammen. Bildet gir en nesten sakral stemning der den vakre blomsten bryter med det fløyelsmyke, mørke vannet. Stensvik får en gratisbillett fra Litteraturhuset Fredrikstad til boksamtaler i perioden 1. september 2021 til 1. juni 2022 (gjelder ikke konserter).

Både ukas første- og andreplass vil kjempe om hovedpremien om bildeprodukter til en verdi av 4.000 kroner fra CEWE Japan Photo. Følg med til uka da alle finalistene presenteres på nytt både på demokraten.no og i papiravisen.

Hester på sommerbeite ved havna i Torsnes.
Rød Vannlilje i Stordammen
Krabbefiske på Hvaler
Kveldsstemning på Kråkerøy.
Gammel buss i kratt.
Regnbue over Gamlebyen.
Mot natt på feriehjemmet Solviken, august 2021.



Mer fra Dagsavisen