Demokraten

Her er ukas bilder fra Demokratens Fotosommer - og den fjerde delvinneren

Våre lesere fortsetter å sende oss flotte sommerbilder. Sol og strand, stemningsbilder og kveldsol - Sommer’n er herlig i Fredrikstad.

Demokratens tradisjonsrike sommerkonkurranse er et av årets høydepunkt for oss, og vi gleder oss hvert år til å se glimt fra lesernes sommeropplevelser. Vakre solnedganger og sprutende regnvær, summende insekter og lodne kjæledyr, ellevill lek og stille stunder – alt det og mye mer dukker opp i innboksen vår hver dag.

Delvinner i fotosommerens fjerde uke: Jeanet Eilertsen. Med et fototeknisk spennende bilde fra Larkollen viser fotografen Jeanet badeglede i nytt «format». Du får boka «Øyeblikk gjennom generasjoner» – en samling med fotografiske øyeblikk fra Fredrikstad, av fire kjente pressefotografer. Utgitt av Lars Ole Klavestad.

I år gir vi faktisk to premier hver uke, og også andreplassen går videre til finalen på slutten av sommeren. Både ukas første- og andreplass vil altså kjempe om hovedpremien om bildeprodukter til en verdi av 4.000 kroner fra CEWE Japan Photo.

Ukas andreplass går til Hanne Johansen. Du får en gratisbillett fra Litteraturhuset Fredrikstad til boksamtaler i perioden 1. september 2021 til 1. juni 2022 (gjelder ikke konserter).

Bli med du også! Bidragene sendes til demokraten@demokraten.no og merk e-posten «Fotosommer». Bildene må være fra årets sommer, og de bør ha god oppløsning. Få gjerne med navn på folk, dyr og steder – og selvsagt fotografens navn. Husk å be avbildede personer om tillatelse til å publisere, så blir dette en super fotosommer!

Ukas førsteplass: «Mathilde koser seg på Larkollen Camping», skriver Jeanet Eilertsen som har tatt dette herlige bildet. Et blinkskudd i høy kvalitet.
Ukas andreplass: Hanne Johansen har foreviget Nora og Maria som nyter stranden i Solviken. Et herlig øyeblikksbilde fra varme sommerdager ved sjøen.
Ruben og pappa Hasse er snart klar til å få årets først napp ved Kolsjø, Kongsberg.
Sommermorgen på Rekustad.
Kjærlighet i det grønne.
Svalestjert.
Bare en liten stopp, på magiske Hvaler.
En stolt andemor på Stafseng, Kirkøy.
Ved Strømtangen fyr - en magisk sommerkveld i juli.
«Sjøormen Steinar». Med litt fantasi blir det en sjøorm, mener fotografen som har sendt inn dette bildet.
Oskar (2) nyter en magisk dag på stranden.
Håpets Katedral blir innviet og barna koser seg i vannkanten.
Lilly er klar for en sykkeltur.
På Rossö ved Kosterfjorden sør for Strömstad tenker man på alle, et morsomt skilt vi ikke har sett noe annet sted!
Fuglekassetre.
Sommer og softis.
Hotell i forfall.
Mon tro om det var varmen eller sokkene til fotografen som gjorde at Leo ble slått ut, undrer fotografen.
Solnedgang i Saltnes.
Vetle Eggen Andreassen venter på at fisken skal nappe.
En herlig sommerkveld på feriehjemmet Solviken.
CEWE Japan Photo

Mer fra Dagsavisen