18 hytter til salgs på Hvaler - én skiller seg spesielt ut

Hyttemarkedet går så det suser. Akkurat nå ligger 18 hytter for salg på Hvaler, og én av dem ligger på en egen holme.

Det ligger per i dag 18 hytter for salg på Hvaler, i varierende avstand til sjøen. Et par av dem ligger helt i vannkanten, og så godt som alle har sjøutsikt. Under har vi trukket fram fem av de mest attraktive hyttene i markedet akkurat nå.

Men én skiller seg spesielt ut: Nordre Granholmen.

– Det har vært stor interesse for denne eiendommen, for det er ikke ofte det kommer slike eiendommer for salg. Det er en sjelden mulighet, sier megler Lene Bjerkeli i DNB Eiendom.

Eiendommen har vært i samme familien i tre generasjoner og nærmere 100 år.

– Men nå er den på markedet, så de som ønsker å sikre seg sin helt private holme, har denne muligheten nå, sier Bjerkeli.

Les også: Et ansiktsløft for Kråkerøy Kirke

Egen holme i skjærgården

Foto: DNB Eiendom


Nordre Granholmen er en holme på 12 mål, der det er bygget en hytte på 51 kvadratmeter. Det er adkomst via båt fra Bølingshavn, Hasselvika, eller i området rundt. Fra Bølingshavn er det ca. 10 minutter med bil til Skjærhalden sentrum, hvor man finner restauranter, butikker og Vinmonopol.

Prisantydning er 7 500 000 kr.

Hytta er bygget i én etasje, og inneholder gang, kjøkken med kjøl-/fryseskap, micro, gasskomfyr, samt kjøkkenventilator, stue med peisovn, to soverom og samt snurredass med utvendig adkomst.

Helt nede ved sjøen er det en stor sjøbod, en liten sjøbod, et uthus og brygge med plasser for småbåt. Det er også en båtplass i bøye på utsiden av den store sjøboden / uthuset.

Se Finn-annonsen her.

Solrikt på Refftoppen

Foto: DNB Eiendom


Ikke uventet ligger den rimeligste av hyttene på Hvaler i dag et stykke unna sjøen. Den annonseres som en koselig hytte med usjenert beliggenhet, som har solrik veranda og innlagt strøm.

Med prisantydning 1 690 000 kr er den raskt innenfor manges hyttebudsjett.

Hytta har stue, kjøkken og to soverom. Verandaen er på 45 kvadratmeter og vender mot sør og mot vest, den strekker seg rundt to sider av hytta og er på hele 45 kvm. Hytta har innlagt strøm og vann fra cisterne.

Se Finn-annonsen her.

Hytte i vannkanten

Foto: DNB Eiendom

På Spjærøy ligger den 58 kvadratmeter store hytta inntil sjøen. Den drøyt fire mål store tomta ligger usjenert til, og i le for det meste av vær og vind.

Prisantydning er 4 490 000 kr.

Hytta har blant annet 3 soverom, et enkelt kjøkken med spiseplass, en stue med utsikt mot vannet og utgang til terrasse og hage. I tillegg er det også stor platting ved hytta. Det er bilvei frem til hytta.

Se Finn-annonsen her.

Utgårdskilen som utgangspunkt

Foto: Foss Eiendomsmegling

På Utgårdskilen ligger denne hytta, som er på 116 kvadratmeter. Rett på nedsiden av hytta ligger båtplass. Det er flere bademuligheter i nærområdet. Fra Utgårdkilen er det kort tur med båt ut til blant annet Herføl, Sand Marina og Skjærhalden.

Prisantydning er 8 500 000 kr.

Hytta har blant annet gang/ hall, WC, 2 bad, vaskerom, 4 soverom, kjøkken og stue. Det er også et uthus på eiendommen. Hytta har opparbeidet flere uteplasser og har terrasse på begge sider.

Se Finn-annonsen her.

6 soverom og 3 stuer på Asmaløy

Foto: Privamegleren Fredrikstad

På Halsen på Asmaløy ligger denne drøyt 15 mål store eiendommen med sjø på to sider. Eiendommen består av et hovedhus som er bygd i to etapper, et anneks og et uthus. Til sammen inneholder eiendommen 6 soverom og 3 stuer.

Prisantydning er 10 500 000 kr.

Det er innlagt vann og avløp, kjøkkenet og WC-en er fra 2009 og overflatene er stort sett pusset opp i 2009.I hovedhuset er det 2 stuer, spisestue, kjøkken, loftsstue, gang, 5 soverom og kleskott. I annekset er det et soverom, og i uthuset er det WC, lagringsbod og utedo.

Se Finn-annonsen her.

PS! Du leser nå en artikkel tilgjengelig for alle. For å få tilgang til alt innhold fra Demokraten og Dagsavisen, se våre abonnementstilbud her.

Les også: Klatremus vender tilbake