Search magnifying glass

3498 treff for "demokraten"

– Så vidt vi har fått med oss har det aldri tidligere vært en kvinnelig toppredaktør i noen av avisene i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg eller Halden, så det var definitivt på tide.

Republikanerne har allerede sett seg ut Manchin som Demokratenes svake punkt. West Virginia-senatoren får stor innflytelse - han kan skape mye trøbbel for sin navnebror i Det hvite hus de neste årene.

Dagsavisen overtar 1. januar eierskapet i Fredrikstad-avisa Demokraten, og har nå besluttet å flytte to stillinger fra Dagsavisens Østfold-redaksjon til Demokraten. Det vil i tillegg bli lyst ut to ekstra stillinger i redaksjonen.

Kjører du på saltet vei får dekkene dine dårligere veigrep. Saltet binder nemlig veistøv og annen skitt fra veien. - Da blir det en glatt overflate på dekkene som gjør at du lettere mister kontrollen når du kommer på snødekte eller isete veier. Derfor er det lurt å vaske dekkene ofte, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF.

Søndag 24. mars feirer korene i Glemmen kirke Maria budskaps dag

– Nå blir førerkortet digitalt. Det betyr at du ikke lenger vil trenge å ha med deg det fysiske førerkortet når du bare skal kjøre en liten tur, som å hente i barnehagen eller kjøre noen til toget. Dette vil gjøre hverdagen enklere for bilistene, samtidig som myndighetene får mer oppdatert informasjon enn det fysiske førerkortet gir i dag.

Fra tirsdag 19. mars klokken 21.00 fikk alle nyfødte i Sykehuset Østfold automatisk tildelt et fødselsnummer som kommer direkte inn i de elektroniske systemene i sykehuset.

Odd Fellow ordenen arrangerer hvert år en konkurranse, basert på «Den gyldne leveregel i vår tid».

Tirsdag 5. mars ble den midlertidige sengeposten i Moss avviklet. - Planen var å ha sengeposten åpen i kun noen uker. De siste dagene har det vært svært få pasienter i Moss, og da er viktig at sykepleierne og helsefagarbeiderne kommer tilbake til Kalnes, sier klinikksjef Volker Solyga i klinikk for medisin.