Noe er alvorlig galt i Norge - anno 2012

Ingen regjering i Europa har brukt mer utenrikspolitisk energi som talerør og døråpner for islam-fundamentalistiske krefter som Hamas, PLO m.fl. Krigen mot jødene føres nå ved full bevissthet og med offentlig norsk støtte. Antisemittisme øker i Norge

Elsa Kvammes dokumentarfilm om Samuel Steinmann handler om den siste overlevende av de norske jødene som ble sendt til Auschwitz. I 1942 var Samuel barn, men ble arrestert av norsk politi fordi han var jøde. Det er 70 år siden politiet deporterte norske jøder til dødsfabrikkene i Auschwitz. Samfunnet reagerte ikke på det som skjedde. Den gang var kanskje ikke det norske samfunn forberedt på en slik hendelse?

AP/SV-maktas dialog med alskens totalitære krefter minner for øvrig mye om leflingen med kommunismen, og naiviteten i forkant av 9.april 1940. Denne naivitet holdt på å ta knekken på Norge og Europa da vi sto overfor tilsvarende ideologisk totalitære fiender - det nasjonal-sosialistiske nazi-Tyskland og Stalin/Lenin/Maos marxisme og verdens-kommunisme.

Fremveksten av ny antisemittisme i Norge- anno 2012, er godt dokumentert. Og det er grunn til å frykte at Steinmanns skjebne kan gjenta seg. Vi erfarer at norske myndigheter, profilerte AP/SV-politikere og endog biskoper engasjerer seg i jihad mot det jødiske folk. Mange med meg mener at profilerte flere norske politikere bidrar til ny antisemittisk fremvekst i Norge.

”Venstreraddiser” går gjerne i fistel når de konfronteres med sin historisk antikvariske ideologiske støtte til alskens totalitære krefter - inkl. fundamentalistisk anti-vestlig islamisme.
Spesielt etter 22.julihar ”venstreraddiser” forsøkt å stemple meningsmotstandere med sitt ekstemist/rasist/islamofob-stempel, eller sågar retorisk koble meningsmotstandere innunder TERRORISTEN Anders Behring Breivik:
Jarle Mathiassen er helt enig med terroristen”, er et eksempel på formulering som benyttes når argument ikke strekker til.

Iflg. professor i statsvitenskap Bernt Hagtvet har vi de siste ti år ledd av ML-bevegelsen – disse rare Stalin, Mao og Pol Pot diggerne, som fortsatt finnes mer eller mindre rehabilitert i kulturinstitusjoner landet rundt, deriblant i NRK. Iflg. professoren var ”venstreraddisene” medlem i SF, SV eller kanskje AP, og de har sågar understreket at de ”kjempet” mot marxistene og AKP. Men det ensidige fokus på maoistene og AKP har gjort at resten av venstresiden slipper billig unna for sin vedvarende beundring for anti-demokratiske krefter.

Vi kan ikke lenger si at samfunnet ikke er forberedt.
Krigen mot jødene føres nå ved full bevissthet og med offentlig norsk støtte.
At den rødgrønne regjering støtter terrorist-organisasjoner som PLO og Hamas, er noe de fleste har merket seg. I APs opplæringsmenighet AUF var PLO-lederen Arafath nærmest som husguden å regne. Representanter for Hamas og Taliban har sågar vært invitert til den norske utenriksministers kontor til anerkjennende dialog-møte.

Ingen regjering i Europa har brukt mer utenrikspolitisk energi som talerør og døråpner for de islam-fundamentalistiske terrorister som Hamas, PLO m.fl.
Da det f.eks. var klart at det islam-fundamentalistiske muslimske Brorskap ville overta makten i Egypt, var Norges utenriksminister Gahr Støre på plass med sjekkheftet "sitt" - og betingelsesløs invitasjon til samarbeid.

Den Rødt påvirkede AP/SV-regjering
bevilger milliarder i støtte til korrupte terrorister i Midtøsten. Regjeringspolitikere fra SV (sammen med Rødts marxister), bruker betalt arbeidstid på å få opphevet en lovlig VÅPENBLOKADE i Gaza.

Norsk nasjonal-Sosialisme (nazisme), marxisme (partiet Rødt) og venstre-Sosialisme (partiet SV - hvis partileder plutselig ikke var marxist lenger da han skulle bli partileder), er alle i samme anti-jødiske/israelske selskap.

Det er mange grunner til at AP-nettverket raser på meningsmålingene, samtidig som deres lojale støttespiller SV er plassert i stabilt sideleie - under sperregrensen.

I DAG - 09.november, burde profilerte politikere i f.eks. AP, SV og NRK minnes "Krystallnatten - 9.novenber 1938". Krystallnatten markerer starten på det nasjonal-Sosialistiske Tysklands JØDEUTRYDDING.

Det nasjonal-Sosialistiske Tyskland ble i utgangspunktet "demokratisk" valgt.
Et sovende norsk "demokrati" er tydeligvis INGEN garanti. Den norske antisemittisme vokser atter en gang - i vårt "perfekte" Norge.

Norske medier - med NRK i spissen, er vedvarende taus om ALT som kunne sette jødene og deres hjemland Israel i et normalt positivt informativt søkelys.

Eksemplet "Krystallnatten - 9.november" formidles ikke av vår venstrevridde "allennkringkaster" NRK, hverken i 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 eller 2011. Dersom NRKs vedvarende anti-jødiske/anti-israelske ideologisk motiverte narrativ skulle brytes i 2012, ville dette være et unntak.

Dokumentarfilmen om den norske jøden Samuel Steinmann er mer enn noen gang høyaktuell. For noe er alvorlig galt i Norge – anno 2012.