— Mener du det ikke var fly som fikk tårnene til å rase?

Det fins ikke BEVIS i form av ID-nummererte flydeler fra Flight 11 og 175 som støtter den offisielle eventyrfortellingen der Tvillingtårnene ble truffet av nettopp disse flyene, hvis parafin fikk altsammen til å styrte sammen på et titalls sekunder.

Så kan man selvsagt spekulere i at USAs myndigheter anså disse flystyrtene som så små og uvesentlige at de ikke fordret noen flyhavarigranskning hos NTSB, men det ville vært et oppsiktsvekkende brudd med rutiner og tidligere praksis. Eller man kan spekulere i at USAs myndigheter anså disse flystyrtene som så enorme og vesentlige at de ikke fordret noen flyhavarigranskning hos NTSB, men dette ville også vært et oppsiktsvekkende brudd med rutiner og tidligere praksis.

Faktum er at ingen flydeler er koblet via ID-serienummer til Flight 11 og 175, angivelig de som fikk Tvillingtårnene til å styrte til grunnen.

Kan det ha vært andre fly? Ja, det kan ha vært andre fly. Men enten det var Flight 11 og 175, eller helt andre fly, er det faktisk de menneskene som legger til grunn at det var fly som styrtet inn i tårnene, som må *BEVISE* hvilke fly det var, hvor de kom fra, hvem som styrte dem etc. At man føler at det må ha vært muslimer på også disse andre mulige flyene, er ikke noe holdbart eller vitenskapelig argument, men ren og skjær rasisme.

Det blir som å si at JØDENE STÅR BAK! før man har sjekket noe som helst. (ALLE er enige i et slikt utsagn *beviser* rasisme, men merkelig nok ikke når man er like skråsikker om MUSLIMENE. Er verden blitt splitter pine gal?)

Kan det ha vært INGEN fly? Alt er mulig. Inntil den ALLER FØRSTE ID-serienummererte flydelen fra Manhattan dukker opp, og sjekkes opp mot NTSB-databasen — sånn at man *VET* at her er en flydel fra Manhattan som har forbindelse med 9/11-angrepet og tilhører DETTE flyselskapet og DENNE flighten — kan det i alle fall ikke blankt avvises at 9/11 på Manhattan var en flyfri affære.

Vi vet allerede utmerket godt at det ikke var flyene som fikk Tvillingtårnene til å styrte sammen i løpet av et titalls sekunder. Det var det *BARE* eksplosiver som kunne avstedkomme. Statoil-sivilingeniøren Ove Hundseid fra Stavanger forklarer dette veldig godt og i greit forståelige ordelag i en film selv de mest sløkkede av dere kan finne på YouTube.

Altså var flyene helt unødvendige for å kjøre selve sprengningen, og det kan heller ikke utelukkes at de var bomber som gikk av — uten flykrasj — helt øverst i tårnene — og at alt vi har sett av bilder og video med disse flyene er ting som er utarbeidet av det enorme militære etterretningsapparatet som NATO-alliansen har til rådighet for nettopp slike krevende falskflaggoperasjoner.

OPPSUMMERT: 1) Vi *VET* det ikke var fly som fikk WTC til å rase. 2) Vi vet *IKKE* om det var fly eller hvilke fly det var som krasjet inn i tårnene.

Og igjen: Alle som hevder de *VET* at det var fly bør vise opp *BEVIS* for hvilke fly det var, eller også forholde seg stille og rolig. At de *TROR* eller *FØLER* at det var det ene eller det andre flyet fra selskap X eller Y er nokså uinteressant, medmindre dette altså kan *BEVISES*.