Holmlia – et kjært barn for Frp!

Frp jobber alltid for Holmlia!

I Dagsavisen 30. mai i innlegget «Holmlia, skjært barn har mange navn», skriver Karstein Alvestad Skogseth, om undertegnede, og at «De er glade i å rope «ulv ulv» om innvandring, kanskje i håp om at noe negativt skal skje, så de i etterpåklokskapens navn kan si «hva var det jeg sa».

Skogseth tar helt feil. For oss i Frp er Holmlia et kjært barn. Frp og MDG er de eneste lokalt som støtter Barne- og ungdomssenteret på Holmlia (BUSH) med 300.000 ekstra i bydelen, og i bystyret la vi inn 400.000 ekstra til BUSH. Men hvem er det gang på gang som stemmer dette ned? Jo, det er Arbeiderpartiet, og en rekke andre partier på venstresiden, som kun på papiret er glødende opptatt av integrering.

Jeg hadde møte med lederen fra Holmlia Barne- og ungdomssenter i går, Roland Daus, på Rådhuset, og han fortalte at byråd Geir Lippestad ikke engang gidder å svarer på deres henvendelser. Det sier jo litt, når disse barna har over 140 forskjellige nasjonaliteter, fritidstilbudet er mye rimeligere enn det offentlige, og oppnår bedre resultater. Så SV og Ap kan gjerne flotte seg på «Vær Stolt-festivalen», på Holmlia, men når venstresiden knuser gode tiltak i budsjettrunder, ville jeg heller stolt på Frp, som alltid jobber for Holmlia!