Fighting for peace is hard, but necessary!

Etter å ha sett en episode av serien "sykt perfekt" tør jeg å konkludere med at vi trenger flere stemmer som Ida Fladen!

Journalist Sissel Hoffengh skrev i går en kommentar til Ida Fladens kroppshysteristunt i Dagbladet der hun mente at "å protestere mot nakenhet med mer nakenhet bare er som man sa før - at kriging for fred er fucking for virginity." I utgangspunktet vil jeg si at hun er helt rett. På den annen side tror jeg vi per februar 2016 må innse at nakenhet i media neppe vil forsvinne med det første, og at Fladen kan være en viktig motstemme i kampen mot det mye omtalte kroppspresset. 

Det er ikke sånn at dette stuntet er første gang Fladen står opp for sine egne verdier. Selv etter hun i serien "Helt perfekt" ble foret med hvetegress, spirulina og beskjeder om å gå ned i vekt og fettprosent stod hun opp for seg selv. Til og med nå, etter hun har blitt en offentlig person som blir tilsendt slankepiller i posten hvor hun blir fortalt at hun er feit tør hun å vise seg frem i media. Spør du meg er det ganske kult! 

Med godt over 64.000 følgere på Instagram har Fladen innflytelse på mange unge jenter og gutter. Etter å ha sett en episode av serien "Sykt perfekt" tør jeg å konkludere med at vi trenger flere i kjendis - Norge som er som Fladen. Jeg er selv en av hennes faste følgere fordi jeg mener at hun er en dame med gode verdier som i motsetning til mange bloggere og andre offentlige personer viser at livet ikke alltid er rosenrødt. For å ta et eksempel delte hun på sin 30 - årsdag et bilde av seg selv i sofaen etter å ha sendt alle vennene sine på byen fordi hun var syk med krystallsyke. Dama er en motsats til illusjonen om at livet skal være så forbanna bra hele tiden - og det trenger vi!

Hvis Ida Fladen med sitt vinnende vesen kan forhindre at en jente klarer å gi faen når hun overhører at rumpa si er for slapp etter gymtiden, så er det verdt det - selv om hun ligger naken med speilegg på puppene på forsida av Dagbladet Magasinet!