Fagforbundet Oslo friskmelder ikke noen partiers sykehuspolitikk.

Vi deler ikke ut karakterer eller terningkast. Men hadde vi gjort det, ville knapt noen partier fått ståkarakter for sin sykehuspolitikk.

Det må betydelige endringer til både når det gjelder organisering, finansiering og drift av spesialisthelsetjenesten før den kan friskmeldes. Men vi tror uansett ikke at våre allierte i sykehuspolitikken i framtida vil være Høyre og FrP. Dette er imidlertid spørsmål som ikke avgjøres i kommunevalg. Denne debatten skal tas der den hører hjemme, Stortingsvalget i 2013.

Nå er det kommunevalg og her er skillelinjene klare. Konsekvensen for våre medlemmer i Oslo er dramatisk om dagens byråd med Høyre og FrP får fortsette sin privatiseringspolitikk og skandaløse eldreomsorg, for å nevne noe. Vi skal jobbe for våre politiske saker, jobbe for byrådsskifte, og bidra til at Oslo får et nytt bystyreflertall og en ny politikk for hele byen. Ikke la oss skusle bort muligheten vi nå har fordi vi er misfornøyde med saker som avgjøres andre steder enn i Oslo bystyre. Til det er det for mye som står på spill.

Bruk stemmeretten!