Er endetiden nær?

Det massive regnfallet i Oslo-regionen i går kan vel muligens være en veritabel syndeflod? Det fosset ned fra himmelen. Er det en guddommelig straff eller er det noe som kan forklares naturvitenskapelig?

Det massive sky-utbruddet over hovestadsregionen igår (torsdag 26.juni) kan meget lett sees på som starten av endetiden. På nyhetssendinger så vi en oppblåsbar liten ark oppe på Mortensrud. Er dette en guddommelig straff for noe? - For f.eks. at Europride arrangeres i Oslo?

Eller kan dette sky-utbruddet forklares ut ifra andre forklaringsmodeller? - Som f.eks. at emperien forteller oss at starten på den lille istiden foregikk ved at det regnet massivt i et ganske så kjølig sommervær.

I starten av juni hadde vi ganske så varme dager med temperaturer på ca. 25 gr. C. men så, som en naturlov, så sank temperaturen med ca. 10 gr. C. da skoleferien startet. Og etter ca. en uke med vel kjølig vær, så tømte skyene seg igår.

De siste års sommerne i østlandsområdet har desverre vært så som så. Slik jeg husker det, så var 2008 det siste året med en ordentlig god sommer.

Vi har hatt en temperaturnedgang, men hvordan kan dette ha seg? Vi har jo fått en "kollossal" økning av CO2 i atmosfæren - likevel så uteblir den lovede varmen. Dette henger ikke på greip, da IPCC nærmest garanterte oss at vi ville få varmere atmosfære ved en økning av "klimagasser" i atmosfæren. Men så har ikke skjedd! - Jeg for min del, føler meg snytt! Vet noen lesere om en klageinstans for den uteblitte varmen?