Dagens konspirasjonsteori

Input

DAGENS KONSPIRASJONSTEORI

Forrige dagen lytta vi til et av NRKs sommerradioprogrammer. Der dukka det opp en innringer som lurte på om kineserne ville klare "å ødelegge for oss alle" hvis de alle sammen hoppa på en gang - Jorda ut av bane eller noe, liksom? En astrofysiker ble kalt inn og forklarte at noe sånt nok ikke er mulig, nei. L'homme est petit. Derfor. Og uansett må en sånn kraft komme utenfra.

Ja, det er mye man kan fundere på. Hva med amerikanerne? Den synkende supermakta USA. Økonomisk - synkende. Politisk - synkende. Militært - sabelraslende og sverdsvingende med alt de har og det er framdeles svært mye dessverre. Blodet flyter as we read & speak.

Men hva med realtonnasjen i basis? Synkehøla i Florida; er det sur nedbør, eller er det fedmen? Amerikanerne blir som kjent tyngre og tyngre. Hvor mye tåler jordskorpa over there? Kan det være noe i maten? Helt sikkert. Såpass veit vi. Men hvem står bak? Vel, det nærmer seg OL i Rio og vi veit at våre naboer i øst er gode på prestasjonsfremmende greier man kan putte i seg. På statlig nivå. Klart de har putta noe inn i amerikanernes matvarer. I mange år. To burgers og vekk med dem! for å vri litt på Kuppern. Ned i Jordas egen indre smeltedigel. Bare navnet sier det jo helt overtydelig: Input. Put in. Putin.


Ola Bog sitt bilde..