City mot resten

Er spenningen over allerede? Ja, om Premier League, altså? Mye skal skje om gullet skal glippe for City. Men det er håp i hengendes snøre. Denne runden er det Tottenham som møter City.

Når du har falt for et engelsk lag, er det ikke bare å bytte til et annet. Akkurat i disse dager er det mange supportere som støtter alle som til enhver tid møter City. Manchester City altså.

Denne runden er det Tottenham fra London som skal gjøre et forsøk på å kneble de lyseblå i Manchester. Selv om City skulle tape et par kamper, skal det litt mer til enn som så før det blir skikkelig spennende i serien. Enten Chelsea eller Manchester United, eller begge, må vinne sine matcher framover skal de i det hele tatt klare å stresse City der de ligger på 35 poeng. Men i tillegg må altså City tape minst fire matcher, eller spille en hel haug uavgjort. Og er det i det hele tatt noen der ute som tror at Conte eller Mourinho skal trylle opp en slik seiersrekke denne sesongen? Chelsea var gode forrige sesong, mens United har vært gode nå og da.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Spurs og Liverpool er nok allerede for langt bak. Det skal selvsagt et lite mirakel til for at gullet skal glippe for City. Men kampene skal da spilles først.

Les kommentar: «The Blues» til jul

Les kommentar: Det er vakkert når innsats trumfer tatoveringer og hårgelé

Lille julaften er det Bournemouth og Joshua King som skal prøve å stikke kjepper i City-hjulene og redde i hvert fall noe spenning for dem som ikke er lyseblå i sjelen. Og igjen; da må også United eller Chelsea vinne så godt som resten av sine kamper. For City er det ikke det verste programmet framover. Newcastle, Palace og Watford, tre kamper det ikke er helt sprøtt om City vinner greit. 14. januar er det tid for toppkamp. Da skal City til de røde naboene i Liverpool. Det kan være noe spenning igjen da, men som sagt; da må Chelsea, United eller begge vinne sine kamper. Og hvem tror vel på det?