Årets Bilderberg-konferanse avslørt

Arrangørene klarer ikke lenger å holde Bilderberg-konferansen hemmelig. 6. - 9. Juni foregår den slik den har gjort de siste 60 årene.

Nevner man 'Bilderberg', kan man raskt bli beskyldt for å være en 'konspirasjonsteoretikker'. Får man denne sammensetningen av ord og "diagnosen" rettet mot seg, vil det si at du blir definert blant en kategori mennesker som 'ikke er like smarte som oss andre' og mest sannsynlig har for mye tid til overs. Det er verd å merke seg at ordene nå brukes hyppigere enn noensinne og i mange sammenhenger. Ordene ser ut til å sette en effektiv stopper for diskusjoner rundt temaer som vil influere mye i livene våre, dersom de er korrekte. Det burde i så fall om ikke annet, være på sin plass å noen ganger grave litt dypere enn medienes overskrifter, se på tilgjengelig dokumentasjon, og gjøre opp sin egen mening.

Til tross for at Bilderberg er en del av denne såkalte konspirasjons-pakken, har disse hemmelige møtene foregått årlig helt siden 1954. Denne gangen på Grove Hotel i Watford, England 6. til 9. juni. Deltakerne kommer vistnok fra den såkalte eliten innen verdens politikk, privat næringsliv og media. Det sies at det er rundt 150 deltakere. Det er uvisst om disse også dukker opp i år, men blant tidligere deltakere finner vi statsminister Jens Stoltenberg og FRP-topp, Siw Jensen. Torvald Stoltenberg har også innrømmet å ha deltatt i tidligere.

Bilderbergs-agenda sies å være intet mindre enn å samle 'verdens nasjoner til et rike'. Det vil si at verden skal få en felles regjering i FN!! Ok. Der var det gjort! Der ble dette stykket galskap og egner seg dermed ikke lenger for mainstream-media! Selvfølgelig forstår ethvert 'normalt' menneske at dette bare er tull. For å få til verdensherredømme, må mektige krefter til! Hitler lyktes ikke engang med krig for å få dette til. Men hva om verdens finanselite, mektige medieformidlere og politikkere faktisk har konspirert og hatt dette som mål i herrads år?

Andre enn meg må svare på hvorfor norske regjerings- og partitopper møter fremmede makter i smug. Det ville normalt sett kunne gå under en skummel paragraf i grunnloven. Det som da er klinkende klart er at verden våkner opp og våger å stille spørsmål. Verdens største uavhengige medier møter i år mannesterke opp for å dekke begivenheten. Samtidig arrangeres det demonstrasjoner mot møtets agenda. Kanskje er det på sin plass å sjekke om tospannet Siw Jensen og Jens Stoltenberg, evt. andre fra norske myndigheter eller næringsliv vil delta også denne gangen? Dersom de gjør det og vil holde møtets agenda skjult, bør det kanskje få innvirkning på høstens valg?

Uansett formål med møtet, ønsker jeg mainstream media lykke til med å henge med i sin dekning.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group
Uavhengige medier som dekker møtet;
http://www.infowars.com/
http://www.pressfortruth.ca/
http://www.naturalnews.com/