Debatt

LO hjelper Ap med å kutte i pensjoner

Redaktør i ANB, tidligere Arbeidernes/Socialdemokratisk pressekontor, Kjell Werner hevder i en lederartikkel at Frp bløffer om pensjon og at jeg er en politisk skurk.

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

Begrunnelsen hans er at Frp ikke vil få flertall for sin pensjonspolitikk fordi Ap/H er uenig i den. Han mener altså at Frp skal slutte å kjempe for at landets pensjonister skal få samme vekst som resten av samfunnet uten underreguleringen som Ap og LO-ledelsen kjempet gjennom, mot stemmene til Fremskrittspartiet. Ap, H, Sp, SV og øvrige partier som står bak pensjonsforliket må selv svare på hvorfor de valgte å vedta at landets pensjonister skal få underregulert sin pensjon. Jeg kan love at Fremskrittspartiet vil fortsette å kjempe for å få stoppet underreguleringen, slik at landets pensjonister får den pensjonen de fortjener. Hensynet til landets pensjonister er for oss viktigere enn A-pressen, ANB og LO/Ap sitt ønske om å tilsløre sannheten om at de støttet dagens system, ved å angripe Frp.»

Mer fra: Debatt