Debatt

#Uforsvarlig

Dette er rovdrift på ansatte og uforsvarlig for barna.

Dette er et debattinnlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Du kan sende inn debattinnlegg til debatt@dagsavisen.no.

I høst har vi vært 3 ansatte og 9 ettåringer på en avdeling. På grunn av ledige plasser på andre avdelinger ble vi nødt til å ta inn en til ettåring. Vi tenkte "en ekstra- det går...."  Men så kom det en til, og en til, og før vi visste ordet av det er det nå 12 barn fra 1.mars og 14 barn fra 1.april.  Og her kommer rosinen i pølsa, vi får ikke flere ansatte...for det er det ikke penger til!!

Vi skal altså være 14 barn, alle født i 2016 og 2017 og kun 3 ansatte. Planleggingstid skal tas ut, det kan hende man har lyst på en fridag av og til, det er ikke mulig å få hjelp fra andre avdelinger- de har det jo like tøft.

Jeg er god på å se løsninger, har vært i vanskelige situasjoner før og fått det til å fungere, men jeg skjønner ikke hvordan dette skal gå. Nå kommer det til å bli ren oppbevaring og på ingen måte et fullverdig tilbud for barna.

Dette holder ikke vann! Vi trenger ikke mer planleggingstid, for den får vi ikke tatt ut uansett. Vi trenger mer folk på avdelingen!

Dette er rovdrift på ansatte og uforsvarlig for barna. Ser frem til den dagen brannalarmen går.

Mer fra: Debatt