Bergen

Funn av død person på hotellrom i Bergen

Politiet undersøker dødsfallet.

BERGEN (Dagsavisen): Det skriver Vest politidistrikt i en pressemelding fredag formiddag.

Politi og helsevesen rykket litt etter klokken 10.00 ut til et hotell i Bergen sentrum. En ansatt hadde funnet en død person inne på et hotellrom.

– Da helsepersonell og politi kom frem ble det jobbet med livreddende førstehjelp. Men vedkommende ble erklært død kort tid etter, sier politiets innsatsleder på stedet, Gisle Antun til Dagsavisen.

Voksen person

Han ønsker ikke å opplyse kjønn eller alder på avdøde, da pårørende ikke er varslet ennå, men sier det dreier seg om en voksen person.

Politiet har nå opprettet undersøkelsesak, og gjort tekniske undersøkelser på hotellrommet vedkommende ble funnet.

– I utgangspunktet mistenker vi ikke at noe kriminelt har skjedd, men vi oppretter som vanlig en sak for å finne årsaken til dødsfallet, sier Antun.

Rommet er sperret av og avdøde ble fredag ettermiddag sendt til obduksjon. Samtidig jobber politiet videre med å avhøre mulige vitner på hotellet.

– Vi prater med folk som kan ha opplysninger. Om det blir behov for krimteknikere for ytterligere undersøkelser på stedet, avhenger av hva obduksjonsrapporten viser.

Uavklart dødsfall

Antun ønsker ikke kommentere på om personen bodde på hotellet, om vedkommende var der alene eller hvor denne kom fra.

I pressemeldingen tidligere på dagen omtalte operasjonsleder ved Vest politidistrikt Eirik Loftesnes dødsfallet som uavklart.

– Det er for tidlig å si noe mer om omstendighetene rundt dødsfallet. Politiet er på stedet for å gjøre nødvendige undersøkelser og ta forklaring fra eventuelle vitner. På dette tidspunktet betegner politiet dødsfallet som uavklart.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen










Mer fra Dagsavisen