Annonse
Annonse
Kristoffer Haugen var et tema i dette overgangsvinduet. Molde bød på venstrebacken, som de siste kampene har slitt innbytterbenken. Her i duell med tidligere RBK-spiller Bille Nielsen.

Viking takket nei til 2,5 mill:Molde bød på Haugen

Molde ønsket å sikre seg Kristoffer Haugen før overgangvinduet stengte midnatt, natt til tirsdag. Viking takket pent nei til budet som skal ha vært på om lag 2,5 millioner kroner. Viking har verken hentet eller solgt spillere i overgangsvinduet.

Annonse
Annonse
Stavanger

Molde forsøkte å hente Viking-spiller Kristoffer Haugen i sommerens overgangsvindu.

RA kjenner til at et konkret bud på rundt 2,5 millioner kroner denne uken tikket inn til Viking Stadion.

Spilleren er klar over henvendelsen fra Molde, men ønsker ikke å snakke om følelsene rundt en overgang som ikke ble noe av.

– Rent sportslig var dette noe jeg ville vurdert, men i og med at klubbene ikke kom til enighet er det ikke noe poeng i å tenke mer på hva som eventuelt kunne ha skjedd, sier Kristoffer Haugen til RA.

Ingen ut, ingen inn

Arne Larsen Økland ønsker på generelt grunnlag ikke å uttale seg om hvilke Viking-spillere som har vært interessante for andre klubber i dette vinduet.

– Jeg kan bekrefte at det kom henvendelser på flere av våre spillere. Noen av henvendelsene seint mandag kveld, men vi fant ikke grunnlag til å slippe noen av våre til andre klubber i dette vinduet, sier Økland til RA.

Det er også klart ingen spillere blir signert inn til klubben. Viking spiller dermed sesongen ut med nåværende spillertropp.

– Vi er helt nødt til å se på vår økonomiske situasjon. Den tilsier at vi må operere i sjiktet hvor spillerne kommer så å si gratis til klubben. I dette vinduet fant vi ingen i denne kategorien som ville forsterket Viking-troppen. Vi har riktig nok en tynn tropp, men stallfyll var ikke det vi så etter, sier Økland.

Annonse