Stavanger

Viking-juniorene knuste Rosenborg 6–1

Vikings juniorlag knuste søndag formiddag Rosenborg-juniorene med hele 6–1 under treningsleiren for landets beste juniorlag i Stavanger.

Bilde 1 av 3
Viking har invitert juniorlagene til Rosenborg, Sarpsborg 08, Sandnes Ulf og Sandefjord til en ukelang kampleir i Stavanger, og søndag møttes Viking og Rosenborgs juniorlag på Lassa for å måle krefter. Et veldig ungt RBK-lag hadde imidlertid ingenting å stille opp med, da Viking styrte kampen fra start til mål.

Pereira fornøyd med resultatet

Jostein Ekeland satte tonen, da han ga Viking ledelsen allerede etter ti minutter. Samme mann var frampå igjen og økte ledelsen til 2–0 etter 26 minutter. Thomas Jacobsen la på til 3–0 med et fint langskudd fem minutter før pause, noe som også ble pauseresultatet.

Trønderne hevet seg noe i starten av andre omgang, men to kjappe mål av Philippe Nziza i det 59. og 65. minuttet punkterte kampen for alvor. Nicolai Garder fikk æren av å score Vikings sjette mål syv minutter før full tid, mens Rosenborg fikk sitt trøstemål på overtid av andre omgang.

– Vi viste mye bra, og spesielt i første omgang, men det var også mye feil i den andre omgangen. Da var det også mange bytter, da jeg ønsket at alle skulle få spille. Det er alltid viktig å vinne kamper uansett hvilket nivå du spiller på, så vi er selvsagt fornøyd med resultatet, sier juniortrener Thomas Pereira.

Krigekamp mellom Ulf og Sarpsborg-juniorene

Sandnes Ulfs juniorlag deltar også i juniorturneringen, og rett etter Viking-juniorene var ferdig var det Sarpsborgs juniorer som var på motsatt banehalvdel for de lyseblå på Lassa.

Det ble en jevnspilt kamp, der spesielt den første omgangen foregikk uten de største hendelsene. De lyseblå tok seg opp i den andre omgangen og skapte flere gode sjanser, men det var Sarpsborg som tok ledelsen da Jens Johansen scoret ti minutter før slutt.

Sandnes Ulf-juniorene ga seg imidlertid ikke, og fikk lønn for strevet da Jakob Aanonsen sørget for at det endte 1–1 på Lassa.