Annonse
Annonse
Veton Berisha ønsker seg spilletid i en annen klubb.

Veton på vei bort:– Jeg trenger noe nytt

Viking-spiss Veton Berisha kan ha spilt sin siste kamp for Viking. Fire Tippeliga-klubber har henvendt seg til klubben.

Annonse
Annonse
Stavanger

Spilleragent Jim Solbakken bekrefter at Veton Berisha er på vei bort fra Viking. Manglende spilletid er årsaken til at det nå jobbes mot andre klubber. RA kjenner til at Odd, Aalesund, Brann og Start har vært i kontakt med tanke på en overgang.

– Jeg ønsker ikke å kommentere navn på de klubbene som henvender seg om våre spillere, men kan bekrefte at Veton Berisha er én av dem det er interesse for, sier direktør Arne Larsen Økland.

Det norske overgangsvinduet stenger natt til tirsdag neste uke. Skal Veton Berisha lånes ut eller selges, må papirene være underskrevet før tidsfristen.

– Nå er det ikke så veldig lange avstander i Norge. Dersom vi kommer til en løsning og finner et av alternativene som attraktive, skal vi fikse det, sier Solbakken.

Han får støtte i den vurderingen av Arne Larsen Økland.

– Det finnes jo ennå tid, men for det norske markedet begynner det å haste litt, sier Økland.

Ønsker endring

Veton Berisha selv overlater det meste av arbeidet til Jim Solbakken.

– Jeg er kommet til det punktet i Viking som gjør at jeg trenger en endring. Det er hyggelig gjort av Viking å være åpne for en overgang. Så får Jim, meg og familien finne det alternativet som passer best. Uavhengig om det blir et utlån eller salg, sier han.

Start er en av de aktuelle klubbene. I og med at sørlandsklubben spiller med to spisser kan være gunstig for Berisha.

– Slike ting er helt klart med i vurderingen, men dette overlater jeg til agenten, sier Berisha.

– Velkommen til å bli

Kjell Jonevret sier en utlånsavtale med en annen klubb kan være av interesse for begge parter.

– Da Veton skrev sin siste kontrakt, var det med utgang på sommeren. Det ble gjort nettopp med tanke på at en overgang til en utenlandsk klubb skulle være enklere. Nå har det ikke gått helt som forventet, og kanskje vil det være fornuftig å leie ham ut til en annen klubb, sier Jonevret.

Treneren presiserer at Veton Berisha mer enn gjerne er velkommen til å bli værende.

– Skulle han bli med oss videre i høst, kommer han til å få sine sjanser. Jeg liker Veton veldig godt, men rent sportslig har det knyttet seg litt for ham den siste tiden, sier Jonevret.

Jim Solbakken forteller at en overgang til utlandet også er aktuelt.

– Det vinduet stenger ikke før i slutten av august. Det har også vært henvendelser fra danske og svenske klubber. Vi får finne ut hva som er best for Veton i løpet av kort tid, sier Jim Solbakken.

Annonse