Stavanger

Salzburg og Berisha tapte i serieåpningen

Valon Berisha og hans Red Bull Salzburg fikk en dårlig start på sesongen, da Sturm Graz vant 3-1. Fredrik Gulbrandsen scoret Salzburgs trøstemål i debuten.

Fredrik Gulbrandsen innledet karrieren i Salzburg med scoring, men den regjerende seriemesteren fikk en lei start på sesongen med 1-3-tap for Sturm Graz.

Den norske 23-åringen fra Lillestrøm kom inn for Munas Dabbur etter 58 minutter, på stillingen 0-3 til Sturm Graz. 24 minutter senere sørget han for reduseringen som bare ble et trøstemål.

Salzburg vant serien for tredje gang på rad i fjor, ni poeng foran Rapid Wien. Gulbrandsen gikk til den østerrikske klubben fra Molde tidligere i sommer.

Valon Berisha spilte hele kampen for Salzburg. Norsk-kosovaren scoret sitt første mål i mesterligaen tidligere denne uken. I 3. kvalifiseringsrunde venter albanske Partizani.

– Det er et spennende lag. Alle som har kommet til 3. runde kan spille fotball, så det blir vanskelig uansett. Men vi har en mye bedre tropp i år, så spiller vi opp mot vårt beste, klarer vi å ta oss videre, har Berisha sagt til NTB tidligere.