Stavanger

Randaberg jublet for heldig seier

Hinna var uheldige som ikke tok sitt første poeng mot Randaberg. De er tross alt i framgang.

Kampen ble avgjort i de første 21 minuttene. Gjestene hadde vinden i ryggen, og trykket på poengløse Hinna fra start.

– Vi må være glad for at vi klarte å ta de tre poengene. I kveld spilte vi ikke spesielt bra, men vi har hatt marginene mot oss tidligere i sesongen. Det var herlig å ha dem med oss, sier Julian Veen Uldal som viste veldig godt igjen i sin offensive rolle på midten.

Uheldig selvmål

Veen Uldal var involvert i det første målet for Randaberg. Den tidligere Viking-proffen løp gjennom Hinna-forsvaret og slo en ball på tvers av målgården fra kort hold. Hinnas gode venstreback, Martin Ueland, kom i full fart for å rydde ballen unna. Han så ut til å ha kontroll, men traff galt og satte ballen i hjørnet.

Bare to minutter senere var hjemmelagets dyktige løper, Fredrik Fossmark, på farten inne i Randaberg-feltet. Keeper Mathias Anker Paulsen ble for sen i duellen, og felte Fossmark.

Straffesparket satte FF selv kontrollert i keepers høyre hjørne.

Avgjørelsen var det Nicolai Strømsvold som sto for. Han forfulgte et langt framspill mot Hinna-stoppere som kom litt på hælene. Keeper Lars Ueland Isachsen nådde bare nesten fram, og dermed tuppet Strømsvold ballen over ham.

Stor innsats

Hinna manglet litt når det gjaldt ferdigheter, men de tok det meste igjen på innsats. De hadde flere hurtige spillere, som Artemiy Voronkov og Martin Ueland på kantene sine. Utover i kampen fikk Hinna mer og mer trykk på Randaberg. Gaute Schei hadde en eventyrlig sjanse til å utligne, og Eivind Ovedal satte et skudd i stolpen.

Assistenttrener Erik Johannessen var ikke særlig fornøyd selv om Hinna viste fin framgang mot ett av divisjonens bedre lag.

– Nei, vi hadde fortjent poeng etter det vi skapte i 2. omgang, sier Johannessen til RA.

NB! Julian Veen Uldal reiser til USA for å studere i august. Da skal han være student i fire år.

3. divisjon, avd. 6

Hinna – Randaberg 1–2 (1–2)

Hinna stadion, 80 tilskuere

Mål: 0–1 Martin Ueland (selvmål) (9), 1–1 Fredrik Fossmark (11 str.), 1–2 Nicolai Strømsvold

Gule kort: Mathias Anker Paulsen, Randaberg og Martin Ueland, Hinna

Hinnas lag: Ueland Isachsen, Ueland, Aarstad, Behi, Haga, Våge, Mæle, Fossmark, Helle Meling, Voronkov og Schei

Randabergs lag: Anker Paulsen, Sande, Aunan, Lunde, Aurdal Iversen, Veen Uldal, Lilleås, Norgren, Strømsvold, Jelsa og Ørbæk Andersen

Dommer: Einar Ragnar Løyning, Eiger