Stavanger

Oilers holdt lekestue mot M/S og vant 7-1

Stavanger Oilers hadde få problemer med å valse over et nederlagsdømt M/S i Manglerud ishall søndag. Anført av Tommy Kristiansen gikk Oilers tidlig opp i ledelsen, og ga seg ikke før det sto 7-1 på lystavlen.

Bilde 1 av 2

3.periode:

60.min: Da var det hele over fra Manglerud ishall, og Oilers vinner fullt fortjent 7-1. Det ender med 36-25 i skuddstatistikken, men altså 7-1 seier til Oilers. Bortelaget var klart best hele kampen igjennom, og spilte til tider god hockey. Oilers utnyttet også M/S personlige feil på det groveste, og trengte egentlig aldri å finne de siste girene for å sikre seg seieren. Tommy Kristiansen får bestemannsprisen for Oilers i dag.

57.min: MÅÅÅL. Markus Søberg legger på til 7-1 for Oilers. Unggutten som har spilt juniorhockey i M/S returnerer altså til Manglerud ishall med hattrick. Målgivende fra Kissel og van Guilder.

56.min: Markus Hoff får en stor mulighet til å score mot gamle lagkamerater, men får ikke pucken i mål.

54.min: Kissel finner van Guilder med gullhjelmen alene foran mål, men innbytterkeeper Hestnes i M/S-buret avverger.

53.min: Magnus Hoff må sette seg i utvisningsboksen, da han får to minutter for tripping.

52.min: MÅÅÅL. 6-1. Manglerud Star får sin redusering. Pucken humper og spretter foran målet til Henrik Holm, som ikke får tak i pucken. Istedet får Steffen Ratejczak den i mål etter mye klabb og babb foran Oilers-målet.

51.min: MÅÅÅL. 6-0. Markus Søberg scorer for Oilers i undertall. Tommy Kristiansen med nydelig forarbeid til Søberg, som setter sin andre for dagen.

50.min: Nytt slagsmål på isen. Denne gang er det Anders Tangen Henriksen som albuer ned Ole Setsaas, og det gir full fyr i teltet. Tangen Henriksen må også gå i garderoben for den forseelsen, da han får to + ti minutter for takling mot hodet. Falk-Larssen soner Oilers to minutter.

49.min: Peter Lorentzen bryter og kommer alene med keeper Idoff i undertall. Men denne gang er det Idoff som vinner den duellen. Forsøker å gå på backhandsiden og vippe pucken over keeper, men Idoff er der med snaphansken og redder.

46.min: Kissel med ny god mulighet, men får litt for skrå vinkel etter å ha rundt keeper. Dermed klarer han ikke å vippe pucken over Idoff i M/S-buret.

46.min: Sander Boroczky går knallhardt inn i Kristian Forsberg som blir liggende. Scott Macauley kommer ilende til og feier M/S-spilleren i isen med to strake armer i ryggen på Boroczky. Det ender med matchstraff for Boroczky, og det samme fikk også Macauley. Begge har blitt sendt i garderoben. Forsberg er på beina igjen.

42.min: MÅÅÅL. Der kom scoringen for Dan Kissel. Kommer alene med keeper Sebastian Idoff og har ingen problemer med å dra Idoff ut av buret, og putte pucken inn i nettmaskene. Herlig scoring av Kissel.

41.min: Da var pucken droppet for den tredje perioden.

2.periode:

40.min: Da var midtperioden over, og Oilers har fortsatt stålkontroll på kampen. Satte inn et skikkelig trøkk på slutten av omgangen, men det var M/S som fikk den farligste sjansen på slutten da Fredrik Jørgensen traff metallet. Likevel har jeg på følelsen av at Oilers er nærmere 5-0 enn M/S er redusering i den tredje perioden.

35.min: Oilers veldig nære å øke til 5-0. Macauley skyter i stolpen, og prøver seg så på kjøkkenveien, men pucken skled av køllen.

30.min: Så er det Fredrik Jørgenses tur til å sone to minutter, da han får to minutter for høy kølle. Overtall Oilers nå.

29.min: Solberg og Humphries slår følge med Mcauley i utvisningboksen like etterpå, og får to minutter for roughing og slashing. Samtidig har Cato Cocozza fått to minutter for slashing. Dermed er det 5-3 nå.

28.min: Mcauley får to minutter for hooking, og M/S får en stor mulighet for å redusere. Men Holm redder liggende.

26.min: MÅÅÅL. 4-0. Markus Søberg scorer sitt første mål for Oilers. Det tok ikke mange sekundene fra overtallet var over før Oilers scoret igjen. Mark van Guilder plukket ut Søberg foran mål, og mannen med juniorhockeyen sin i Manglerud Ishall har få problemer med å styre pucken i mål.

25.min: Et godt overtall av Oilers, med flere gode muligheter. Kristiansen får en mulighet for å styre inn sitt tredje, mens også Humphries har en god skuddmulighet. I det hele tatt kjører Oilers ganske kraftig over M/S nå, men fikk ikke uttelling i det overtallet.

23.min: Markus Pedersen får to minutter for tripping, og Oilers skal spille nye to minutter i overtall.

21.min: Midtperioden er i gang.

1.periode:

20.min: Da var perioden over, og Oilers har en komfortabel 3-0 ledelse og er fullstendige overlegne i Manglerud Ishall. Har ikke overbevist spillemessig, men har fått med seg tre mål og det er det som teller.

20.min: M/S fulltallige. Hoff med en god mulighet fra skrått hold, men setter pucken rett på keeper.

17.min: Tommy Kristiansen får to minutter for interference, og minuttet senere får Sander Boroczky to minutter for høy kølle. Dermed 4-4 i 30 sek, og Oilers i overtall i halvannet minutt.

16.min: MÅÅÅL. 3-0. Kristian Forsberg scorer. Nok en gang i overtall, nok en gang etter skudd fra blålinjen og nok en gang styrer Oilers pucken i mål. Dan Kissel ble først kreditert scoringen, men det var altså kaptein Kristian Forsberg som satte pucken i mål.

15.min: Oilers får sitt fjerde overtall i kampen, da Fredrik Jørgensen får to minutter for usportslig opptreden.

13.min: MÅÅÅÅL. 2-0. Tommy Kristiansen scorer igjen. Denne gang i overtall. Scott Macauley skyter fra blå, og Tommy Kristiansen styrer inn skuddet. Soares får også poeng for den.

12.min: M/S pådrar seg nok en tominutter, og denne gang er det Cato Cocozza som setter seg. Får utvisningen for slashing.

8.min: Skuddbonanza fra Oilers i overtall, men ingen av bortelagets spillere finner veien til nettmaskene. M/S er fulltallige igjen.

6.min: Ny utvisning til M/S. Denne gang er det Per Kristian Person som får den for holding.

5.min: MÅÅÅL. 1-0 Oilers. Tommy Kristiansen utnytter en kjempetabbe i M/S-forsvaret, og scorer sikkert alene med keeper.

4.min: M/S er fulltallige. Ikke det beste overtallsspillet fra Oilers det der.

2.min: Magnus Nilsen får to minutter for slashing.

1.min: Kampen er i gang.