Nullen sprakk for Viking – tapte 0-1 for Anzji

Like over timen spilt sprakk nullen for Viking, som aldri klarte å svare. Viking var likevel fullt på høyde med Anzji, og gikk på et noe ufortjent tap.

Bilde 1 av 2

Følg RA på Facebook og Twitter!

2.omgang:

90.min: Dommeren la ikke til noe som helst i denne andre omgangen, og dermed endte det med tap 0-1 for Anzji i Viking andre og siste treningskamp i Marbella. Anzji startet kampen best, men Viking tok over og var det beste laget i den første omgangen. En jevnspilt andre omgang ble preget av en del bytter hos begge lag, noe som gikk ut over presisjonen og rytmen i kampen. Anzji tok ledelsen like over timen spilt etter et godt angrep, og Viking klarte aldri å svare.

88.min: Sale er litt heldig og får ballen igjen fra dommeren, men spiller fint gjennom Abdullahi. Han går ned mot linja og prøver å slå ballen inn igjen i feltet, men ballen spretter via en Anzji-spiller og tilbake igjen i nigerianeren og ut til utspill.

85.min: Viking har hatt mye ball siden Anzji scoret, men de skaper ikke allverden. Det blir mye trilling på midten, og tilbake til keeper. Fem minutter igjen pluss overtid å gjøre det på.

80.min: Stian Michalsen kommer inn for Björn Daniel Sverrisson, mens Amund Wichne får de siste ti minuttene for Iven Austbø.
78.min: Anzji tråkler seg igjennom midtbaneleddet til Viking. Målscoreren trer igjennom som spissmakker, som scorer sikkert alene med Austbø. Men det er blåst for offside, så målet blir annulert. .
70.min: Abdullahi med dagens dårligste skudd, cirka 12 meter utenfor. Viking gjør klar Usman Sale, som kommer inn for Adegbenro.

64.min: Anzji tar ledelsen 1-0. Russerne angriper nedover på venstrekanten, og legger ballen på tvers over mot høyrekanten. Viking-spillerne blir tatt litt på feil bein, og Ebecilio Lorenzo Leroy plasserer ballen kontant tilbake i hjørnet til venstre for Austbø.

63.min: Samuel Adegbenro kommer seg forbi sin mann på kanten, og .legger inn. Men dårlig kommunikasjon mellom Udo og Abdullahi gjør at Anzji får ballen unna.

57.min: Aniekpeno Udo kommer inn for Patrick Pedersen.

55.min: Anzji får en kjempemulighet på corner. Den er godt slått og treffer rett på pannebrasken til Abdolavov med det klingende draktnummeret 99. Han stusser ballen rett utenfor krysset.

50.min: Da har vi spilt fem minutter av den andre omgangen her på Marbella. Regnet har kommet, og vinden har ikke løyet. Viking har byttet ut Julian Ryerson med Zymer Bytiqi og Abdisalam Ibrahim med Joackim Jørgensen. Iven Austbø har gjort en god redning, men ellers har Viking hatt ballen mye i åpningen her i de enorme vindkastene.

1. omgang:

45.min: Der var det pause, og Viking har absolutt vært med på notene denne omgangen. Anzji startet med mye balleinnehav, men kampen jevnet seg ut etter hvert. Som i kampen mot Dynamo er det Viking som har skapt de beste sjansene. Vidåpent før den andre omgangen.

41.min: Viking spiller seg veldig fint ut av eget forsvar. Ballen går så opp i midtbaneleddet, før den blir lagt tilbake igjen og slått ut til Kristoffer Haugen på et godt løp. Backen får til en god avslutning, men Anzji-keeperen redder glimrende. Abdullahi blir slått på returen, og Anzji får klarert. Men der fikk Viking vist frem det de har trent på i lang tid på trening.
37.min: Samuel Adegbenro har vært frisk på sin kant, og skapt problemer for Anzji gang på gang. Ble nettopp sparket ned for andre gang i denne kampen, men har kommet seg på beina igjen begge gangene. Danielsens frispark er godt slått, men ingen Viking-spillere kommer på ballen og den seiler ut.

26.min: Ikke spesielt mye å skrive om fra Marbella for øyeblikket. Vinden har økt i styrke, og det er nå stiv kuling ute på banen. Skyene truer mer og mer, og det blir nok regn ut over i kampen her. Mye trilling av ballen på midten, uten det helt store fra noen av lagene.

18.min: Viking har hatt to gode sjanser i det siste. Først prøvde Karol Mets seg med en volley etter en corner, men satt den himmelhøyt over. Like etter det fikk Julian Ryerson sjansen, etter at Suleiman Abdullahi brøt på midten. Unggutten satte ballen imidlertid rett utenfor.

15.min: Grunnen til den dårlige oppdateringen er visstnok at Anzji bruker hele båndbredden til å streame kampen på sine nettsider. Så hvis det detter ut igjen, er det nok derfor. RA beklager det, men det er ikke så mye vi kan gjøre.

10.min: Jevn åpning på kampen. Mye trilling av ball på midtbanen, og det er Anzji som har ballen mest.

8.min: Etter litt tekniske problemer med internettilkoblingen her på Marbella football center er vi i gang.

Før kamp:

Etter en kort stund som verdens kanskje rikeste klubb, har det gått tråere for Anzji de siste årene. Laget ligger nå nest sist i russisk eliteserie, men er fortsatt et lag som kan slå fra seg.

Anzji er også veldig gode med ballen, men det spørs hvilket lag de stiller med. Jeg så de mot CSKA Moskva her nede, og selv om de tapte den kampen, spilte de veldig bra. Mot Vålerenga spilte de med et litt dårligere lag, men slo Vålerenga. De spiller litt annerledes enn Dynamo, men det er bra at vi får møtt litt ulik motstand, sier Jonevret., sier Jonevret.

Viking gjør tre bytter på laget

Svensken håper å se mer av det samme som han så mot Dynamo Moskva, og håper spillerne fortsetter den defensive fremgangen.

Vi er her for å jobbe med det defensive, så jeg håper å se et disiplinert Viking-lag også i denne kampen. Jeg håper vi skal gjøre det trangt og vanskelig for våre russiske venner, men gjerne at vi kan ta overgangene og holde i ballen på en litt bedre måte enn det vi gjorde mot Dynamo Moskva, sier Jonevret., sier Jonevret.

Svensken gjør tre endringer til dagens kamp. Inn kommer Björn Daniel Sverrisson, Julian Ryerson og Samuel Adegbenro.

Vikings lag ser dermed sånn ut: Iven Austbø – André Danielsen, A.J Soares, Karol Mets, Kristoffer Haugen – Julian Ryerson, Björn Daniel Sverrisson, Abdisalam Ibrahim, Samuel Adegbenro – Patrick Pedersen, Suleiman Abdullahi.