Stavanger

Maksimal uflaks for Ulf

Det vil seg ikke for Vidar Nisja og Sandnes Ulf. De skapte drøssevis med sjanser, scoret ett mål og tapte to poeng på én halvsjanse.

Bilde 1 av 5

Hjemmelaget gikk ut i hundre, dominerte kampen totalt både spillemessig og sjansemessig. Likevel var det nesten typisk Sandnes Ulf å vase bort to poeng mot et Levanger-lag som ikke hang med i det hele tatt de 39 første minuttene.

Utlignet på halvsjanse

Kaptein Vidar Nisja spilte litt mer tilbaketrukket på midten i forhold til den 10-errollen han har hatt i det siste. Han var én av de mange lyseblå som kunne avgjort kampen i hjemmelagets veldig gode periode. Men verken Nisja eller toppscorer Pontus Engblom fikk ballen i mål på gode sjanser.

– Det er utgjort. I dag spiller vi en meget bra kamp, skaper sjanser og kjemper godt hele kampen. Vi må bare fortsette i dette sporet. Vi får drite i tabellen. Det er her vi er nå, og vi må bare tenke at vi skal oppover, sier en lettere frustrert Vidar Nisja til RA.

Steinthor er på gang

Sandnes Ulf-kapteinen ble utropt til dagens Ulf-spiller. Det var han ikke. Spillere som Nicolai K. Geertsen, Pontus Engblom og også Steinthor Thorsteinsson var hakket bedre, spesielt i lagets gode periode fram mot pause.

Scoringen til Pontus Engblom var en «Pontus spesial». Han stakk i rommet bak backen ute på venstresiden, vendte opp og slo en markkryper hardt i motsatt stolperot. En flott scoring som hadde fortjent tre poeng.

Det ble det ikke. Sandnes Ulf har seg selv å takke for at Levanger fikk komme tilbake i kampen. Flere Ulf-spillere hadde sjansen til å bryte inn, men etter litt fram og tilbake fikk Benjamin Stokke skyte fra 16-meteren rett på Sahlgren. Han var uheldig, ga retur og vips så var det 1–1. Et utrolig ufortjent poeng til gjestene som spilte jevnt med Sandnes Ulf derfra og inn.

Nå kan Vidar Nisja og de andre sikte mot kvalifisering.