Stavanger

Berisha scoret i Greuther Fürth-tap

Norske Veton Berisha scoret Greuther Fürths eneste mål i 1-3-tapet mot Stuttgart i en treningskamp lørdag.

22-åringen sendte bortelaget i ledelsen på volley etter 38 minutter. Men i andre omgang kom hjemmelaget tilbake. Simon Terodde utlignet i det 66. minutt, før Timo Baumgartl sendte Stuttgart i ledelsen med tjue minutter igjen av ordinær tid. Chris Gentner punkterte kampen med sin 3-1-scoring etter 80 minutter.

Greuther Fürths eneste målscorers norske lagkamerater, Zlatko Tripic og norsk-ivorianske Mathis Bolly, sto begge over kampen på grunn av skader.

Berisha dro til 2. Bundesliga-laget fra Viking i 2015. Han scoret seks mål på 29 kamper i sin første sesong i Tyskland.

Eldstebror Berisha, Valon, spilte hele kampen da Salzburg spilte 1-1 mot Wolfsberger i den østerrikske eliteserien lørdag. Jonathan Soriano scoret for hjemmelaget etter 52 minutter, men Philip Hellquist sikret poengdeling med åtte minutter igjen av kampen. Fredrik Gulbrandsen var ubenyttet reserve for Salzburg.

Fjorårets mestere har ikke fått det til å stemme i sesonginnledningen, og står med et tap og en uavgjort i de to første seriekampene.