Nyheter

Arve har fått griller i hodet

Arve Serigstad har fått griller i hodet. Nå skal han få Stavanger-folk til å grille året rundt, som Norges første Weber-ambassadør.

Ingen grunn til å rydde bort grillen selv om høsten nærmer seg med stormskritt og lavtrykkene står i kø. Det mener i hvert fall Serigstad.

– Grilling er for mange noe vi gjør i ferien, så pakker vi utstyret ned, og det ser ut til at vi bare glemmer det litt bort. Kanskje er det fordi at vi aldri helt har lært oss den enkle teknikken? sier Arve Serigstad, som driver Arves Mat.

Arves Mat har nå blitt først ut i Norge som arrangerer kursserien, og ønsker nå å lære bort hvordan man kan utnytte grillen året rundt.

– Det første kurset er laget for mannen i gata og skal lære bort teknikker som gjør det raskt og enkelt å lage mat fra grillen. For mat fra grillen smaker fantastisk godt, sier matentusiasten.

Lidenskap for mat

For grillgiganten Weber handlet det om å finne rett mann på rett sted.

– Arve har en fantastisk lidenskap for god mat, og ikke minst et brennende ønske om å videreføre kunnskap om hvordan man lager god mat. Det er det som er viktig for oss, sier produktansvarlig for Weber Norge, Siv-Elise Friestad.

Mer fra Dagsavisen