Stavanger

007 for Hinna

Hinna gikk på sitt syvende strake tap mot Ålgård i går kveld. Trener Jørn Øvrebø syntes synd på spillerne sine. De fortjente poeng.

Bilde 1 av 3

– Ja, det syntes jeg virkelig. De jobbet hardt, og hang veldig godt med Ålgård i denne kampen, sier Jørn Øvrebø til RA.

Det var gjestene fra Ålgård med Ezekiel Bala i spissen som dominerte kampen de første 45 minuttene.

Laget hadde flere bra sjanser før  Andreas Ravndal fikk en sjanse etter et corner der Ålgård vant hodeduellen inne i Hinnas 16-meter. Ravndal satte ballen i keeper Lars Ueland Isachsens venstre hjørne med en flott volley.

Hinna så ut til å ha stor respekt for gjestene i starten. De spilte veldig mye på tvers og bakover i et forsøk på å beholde ballen i laget. Det lyktes de tidvis med, men det gjorde også at de sjelden fikk noe trykk på Ålgård.

Sliter med mange skader

Hjemmelaget sliter med mange skader i troppen. I går måtte Mammadou Yussuf ut etter snaue tyve minutters spill.

– Det er vanskelig for oss å ha så mange skader i en forholdsvis liten tropp. Før sesongen så det bra ut. I januar valgte vi å ikke prøve å hente inn nye spillere fordi vi mente vi hadde en bra tropp, sier Øvrebø til RA.

Hinna-treneren innrømmer at det ser dårlig ut med målet om  å legge en del lag bak seg på tabellen.

– Nå må vi bare fortsette på det vi gjør mot Ålgård. Det var framgang for oss, og jeg syns spillerne hadde fortjent å ta poeng i denne kampen. Det gjelder å få tilbake spillere som sliter med skader. Da kan vi ta poeng i kampene framover, sier en tross alt optimistisk trener.

«Nytt lag» etter pause

Hinna løftet seg etter håret i 2. omgangen, og var mye bedre med. Martin Asserson kom inn etter en snau times spill, og unggutten markerte seg direkte. Han stormet fram på høyresiden, og slo et perfekt innlegg som Fredrik Fossmark stanget inn fra syv, åtte meters hold. En flott utligning!

Men kampens store spiller Ezekiel Bala ville ikke dele med seg. Kvarteret før slutt var han frampå og sikret Ålgård tre poeng. I tillegg til Bala viste også spissene Andreas og Aslak Ravndal godt igjen hos Ålgård. Ueland, Fossmark og Artemiy Voronkov var bra hos Hinna.

3. divisjon avd. 6, 7. runde
Hinna–Ålgård 1–2 (0–1)

Hinna stadion, 40 tilskuere

Mål: 0–1 Andreas Ravndal (31), 1–1 Fredrik Fossmark (59), 1–2 Ezekiel Bala (74)

Hinnas lag (4–4–2): Ueland Isachsen – Andersen, Lohne, Nordhus, Ueland – Voronkov, Amdal (Asserson), Aarstad, Fossmark – Yussuf (Behi)

Ålgårds lag (4–3–3): Leinebø – Benjamin Ravndal, Novak, Krastev, Landa – Monsen, Bala, Kyvik – Andreas Ravndal, Aslak Ravndal, Arne Ravndal

Benyttede reserver: Habibi, Ekber og Vik

Gule kort: Voronkov, Ueland og Andersen, Hinna, Kyvik, Ålgård

Dommer: Kjell Nordmark, Orstad IL